5 mesiacov po pôrode mi meška menzes

mimi97
6. jan 2021

Ahojte mešká mi menzes uz 11 dni. Som 5 mesiacov po pôrode a prvý menzes bol na 24 dní a druhý na 30 den cyklu. Dneska je 34 deň a stále nič. Sem tam ma zaboli podbrusko a dneska som mala krvavy hlien A mám biely výtok ešte ale to mavam skoro stále. A svrbi a štipe ma pina.Mavame sex tak ,že neberiem anti ale vždy si dáva maximálny pozor a vyvrcholuje vždy len mimo mňa. Robila som si 2 testy a sú negatívne. Čo to môže byť? Mate niektora podobnú skúsenosť prosim vas? Stále to môže byť rozhadzany cyklus?

jajka71
6. jan 2021

Po pôrode sa môže dostávať cyklus do normálu aj dlhšie, hormonálne zmeny v tehotenstve robia svoje po pôrode je veľa žien, ktoré mávajú nepravidelný cyklus. Ovplyvňuje to aj kojenie a jeho intenzita, hormonálna rovnováha je výsostne individuálna záležitosť a nie všetkým to ide ako hodinky. Niektoré krátko po pôrode otehotneju a tak je medzi súrodencami aj menej ako rok. Ale nemusí byť za nepravidelný cyklom tehotenstvo. Ideálne je vysetrenie/konzultácia u vlastného gynekológa, pripadne online gyn poradne ale nič nenahradi osobne vyšetrenie, lebo možnosti môže byť veľa..

janickacrazy
6. jan 2021

@mimi97 asi máš nejaký zápal, treba ísť na gyndu, lebo sa ti to bude len zhoršovať

petrisa213
6. jan 2021

Áno, po pôrode môže byť rozhadzany cyklus. Po 6nedeli som prvú menštruáciu dostala relatívne skoro. Druhá strajkovala a nechodila, tak som to pripisovala tomu, že telo sa po pôrode ešte dostáva do starých koľají. Až 4 tehotenský test ma vyviedol z omylu 🙈🙈 a o 11 mesiacov po pôrode som porodila druhé dieťa 🤣🤣🙈🙈 týmto ta nechcem strašiť, samozrejme s tým cyklom to je pravda, každá sme iná, každej telo funguje rôzne. Môžeš mať rozhadzany cyklus, kľudne možno nejaký zápal, najlepšie skočiť k doktorovi a budeš si istá co to môže byť.

bagre
6. jan 2021

nemusí to byť na 100% ale podľa mňa ešte cyklus lieta a ms príde v najbližších dňoch plus ak sú problémy tak môže byť infekcia

marianna_peskova
7. jan 2021

Po pôrode je normálne, že môžeš mať jeden mesiac napríklad 39-dňový cyklus a na ďalší mesiac 28-dňový cyklus.

mimi97
autor
7. jan 2021

@marianna_peskova kiež by ste mala pravdu 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre