Ahojte prosím vás, deň pred MS som si robila test clear blue a vyšiel mi pozitívny.. Ale dostala som ms presne na deň, dokonca bola dosť silná (kúsky krvi) ale trvala asi 3 dní obvykle ju mam 5 dní.. Stále sa cítim však unavená,pod bruško ma pobolieva a napina tak mi to nedalo a spravila som si ešte jeden a vyšiel pozitívne s celkom dosť silnou čiarkou. Mam za sebou jeden potrat, pamätám si ze mi doktorka povedala ze chvíľu po potrate môže telo vykazovať známky tehotnosti, len si nepamätám ako dlho po... Ci tam je ešte šanca alebo nie? Mam ist k doktorke alebo este počkať? Ďakujem
@tamia00 môžeš mat úplne v pohode ms aj počas tehotenstva, je tu niekoľko príspevkov na tuto tému. Čiže o 2 dni si skús urobiť test alebo kľudne aj zajtra a uvidis či čiarka slabne alebo nie. Ak ostane viditeľná zreteľne tak by som išla ku gynekológovi
Aha, no tak tehotná nebudeš.
Tak urob si znovu test a uvidíš, či čiarka bude rovnaká, či silnejšia, alebo bude slabnut.
Lebo môžeš aj krvácať na začiatku tehotenstva, ale rovnako to mohlo byt aj biochemické a proste "odišlo" s krvou preč.
@tamia00 ja som mala este dvakrat menzes kym som zistila, ze som tehu, lebo neprisiel treti a isla som na gyndu, ze mam dole bolesti, urcite cysta a umieram. 🙈🙈 dr kuka, ze cyste bije srdce a uz ma mini ruky nohy 🤣🤣🤣
@betulinka1 tak to bol veselý prípad 😊 verím ze aj u mňa to dopadne dobre.. Ci už budem tehotná alebo nie, len sa bojím aby to nebola ozaj nejaká cysta aj u mna..
Bol tu pár dní do zadu taky príspevok... a nakoniec to skončilo laparoskopiou mmt...
Držím palce aby to nebol tvoj prípad
@tamia00 treba ist k lekarke cim skor..nech ti odsleduju hcg v krvi 🙂 ci stupa alebo co sa deje..moze to byt zdrave tehotenstvo ale aj mimomaternicove..po potrate si sa vycistila poriadne? Robili ti sono? Hcg kleslo na nulu? Ci tak nahodou neostalo nieco ked pises o zrazeninach...
@casillas28 potrat som mala cca pred rokom, vtedy ma sledovali a postupne to kleslo...
@tamia00 to ale nieje rozdiel ,že ona si robila test počas ms a ty pred ms a po...ide o to že aj tebe počas ms test stmavol,to že ty si netestovala počas ms nič nemení...v každom prípade toto treba riešiť a nečakat...potrebuješ odsledovat hcg a určite aj sono aby sa vylúčilo prípadne mmt.
Moja teta mala standardnu MS pocas celeho tehu u vsetkych 3 dcer 🙂 sleduj si a uvidis, ci zo bude aj tvoj pipad alebo je to ine nieco.
@tamia00 test máš veru parádny...neuvažovala si ísť zajtra do labaku si dat zobrať krv na hcg? Ak ti v piatok vezmú zasa budeš vedieť porovnať či pekne rastie... po prípade ak už bude nad 1000 tak už by niečo mohol aj na sone vidieť v piatok ...
S tým nič nepokaziš keď si to odsleduješ aj sam...
@tamia00 nie je to ovulačný test? Je tam LH 🤷♀️
@marinecka95 ozaaaaj 😀😀 to som si ani nevšimla....áno to je ovulačny🙃
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@tamia00 zalezi ci ciarka silnie alebo slabne