5 dni po menzese pozitívny test

tamia00
30. jan 2023

Ahojte prosím vás, deň pred MS som si robila test clear blue a vyšiel mi pozitívny.. Ale dostala som ms presne na deň, dokonca bola dosť silná (kúsky krvi) ale trvala asi 3 dní obvykle ju mam 5 dní.. Stále sa cítim však unavená,pod bruško ma pobolieva a napina tak mi to nedalo a spravila som si ešte jeden a vyšiel pozitívne s celkom dosť silnou čiarkou. Mam za sebou jeden potrat, pamätám si ze mi doktorka povedala ze chvíľu po potrate môže telo vykazovať známky tehotnosti, len si nepamätám ako dlho po... Ci tam je ešte šanca alebo nie? Mam ist k doktorke alebo este počkať? Ďakujem

tinkavvv
30. jan 2023

@tamia00 zalezi ci ciarka silnie alebo slabne

gabika0825
30. jan 2023

@tamia00 môžeš mat úplne v pohode ms aj počas tehotenstva, je tu niekoľko príspevkov na tuto tému. Čiže o 2 dni si skús urobiť test alebo kľudne aj zajtra a uvidis či čiarka slabne alebo nie. Ak ostane viditeľná zreteľne tak by som išla ku gynekológovi

sono2
30. jan 2023

Aha, no tak tehotná nebudeš.

jaskolka
30. jan 2023

Tak urob si znovu test a uvidíš, či čiarka bude rovnaká, či silnejšia, alebo bude slabnut.
Lebo môžeš aj krvácať na začiatku tehotenstva, ale rovnako to mohlo byt aj biochemické a proste "odišlo" s krvou preč.

betulinka1
30. jan 2023

@tamia00 ja som mala este dvakrat menzes kym som zistila, ze som tehu, lebo neprisiel treti a isla som na gyndu, ze mam dole bolesti, urcite cysta a umieram. 🙈🙈 dr kuka, ze cyste bije srdce a uz ma mini ruky nohy 🤣🤣🤣

tamia00
autor
30. jan 2023

@betulinka1 tak to bol veselý prípad 😊 verím ze aj u mňa to dopadne dobre.. Ci už budem tehotná alebo nie, len sa bojím aby to nebola ozaj nejaká cysta aj u mna..

tamia00
autor
30. jan 2023

@jaskolka urobím ešte zajtra ráno..

tamia00
autor
30. jan 2023

@tinkavvv bola silnejšia ale spravím si ešte zajtra ráno a podla toho zavolám doktorke

majka_3
30. jan 2023

Bol tu pár dní do zadu taky príspevok... a nakoniec to skončilo laparoskopiou mmt...
Držím palce aby to nebol tvoj prípad

mim987
30. jan 2023

@tamia00 ahoj, je možné , že ide o biochemické tehotenstvo …. Stalo sa mi raz . Veľa tehotenstiev takto skončí s menštruáciou, väčšinou žena na to ani nepríde .. ale zavolaj si dr určite . Držím palce

tamia00
autor
31. jan 2023

Neviem, tak robila som si ten test clear blue a ukazuje ze som tehotná🤷‍♀️tak skúsim zavolať
Prikladám prvý test robený 23.januara (1-2
A dnešný 31.januara(2-3)

majka_3
31. jan 2023

@tamia00 pozri túto tému
Určite zavolaj dr. A treba sledovať hcg

tinkavvv
31. jan 2023

@tamia00 spoj sa s lekarom a uvidis. Vidno, ze hcg stupa. Moze ist aj o normalne tehotenstvo, par zien mava aj menstruaciu. Avsak moze byt aj mimomaternicove. Preto radsej skor konzultovat.
Drzim palce.

casillas28
31. jan 2023

@tamia00 treba ist k lekarke cim skor..nech ti odsleduju hcg v krvi 🙂 ci stupa alebo co sa deje..moze to byt zdrave tehotenstvo ale aj mimomaternicove..po potrate si sa vycistila poriadne? Robili ti sono? Hcg kleslo na nulu? Ci tak nahodou neostalo nieco ked pises o zrazeninach...

tamia00
autor
31. jan 2023

@majka_3 ďakujem pozerala som, ale tam píše ze si robí test pocas ms ale ja mam už po MS a test stále stúpa .. Dnes som volala ale ma dovolenku tak snáď zajtra.. Normálne mam stresy z toho uz

tamia00
autor
31. jan 2023

@casillas28 potrat som mala cca pred rokom, vtedy ma sledovali a postupne to kleslo...

tamia00
autor
31. jan 2023

@tinkavvv ďakujem

tmtm
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tmtm
31. jan 2023

@tamia00 Ahoj.Určite by som išla zajtra kľudne aj k zastupujúcej gynekologičke.Aj jej tam aj po menštruácii stúpalo hcg takže aj test musel byť silnejšie. Držím palce nech máš šťastnejší koniec❤️

majka_3
31. jan 2023

@tamia00 to ale nieje rozdiel ,že ona si robila test počas ms a ty pred ms a po...ide o to že aj tebe počas ms test stmavol,to že ty si netestovala počas ms nič nemení...v každom prípade toto treba riešiť a nečakat...potrebuješ odsledovat hcg a určite aj sono aby sa vylúčilo prípadne mmt.

majka_3
1. feb 2023

@tamia00 no co si dnes vybavila?

tamia00
autor
1. feb 2023

@majka_3 v piatok som objednaná na vyšetrenie, tak zatiaľ som len nervózna strašne, už sa bojím dost

majka_3
1. feb 2023

@tamia00 v piatok? To je dosť neskoro...nechcem ta strašiť..ale ja by som nečakala.. krv ti zobrali? Ako hcg rastie...

patha155
1. feb 2023

Moja teta mala standardnu MS pocas celeho tehu u vsetkych 3 dcer 🙂 sleduj si a uvidis, ci zo bude aj tvoj pipad alebo je to ine nieco.

tamia00
autor
1. feb 2023

@majka_3 tak nemala som na výber keď som sa konečne dovolala a povedala co, tak najskôr že budúci týždeň až keď som sa spýtala ci sa nedá skôr tak že piatok..

tamia00
autor
1. feb 2023

@patha155 jaj bodaj by to bol aj môj prípad, že všetko nakoniec dobre dopadne... Ale už som aj taká vystresovana z toho...

tamia00
autor
1. feb 2023

Teraz som si robila ešte test, bola som si kúpiť na ráno ale nedalo mi to a spravila si aj teraz a vyzerá pekne ta čiarka.. Držte mi palce nech to dobre dopadne...

majka_3
1. feb 2023

@tamia00 test máš veru parádny...neuvažovala si ísť zajtra do labaku si dat zobrať krv na hcg? Ak ti v piatok vezmú zasa budeš vedieť porovnať či pekne rastie... po prípade ak už bude nad 1000 tak už by niečo mohol aj na sone vidieť v piatok ...
S tým nič nepokaziš keď si to odsleduješ aj sam...

marinecka95
1. feb 2023

@tamia00 nie je to ovulačný test? Je tam LH 🤷‍♀️

majka_3
1. feb 2023

@marinecka95 ozaaaaj 😀😀 to som si ani nevšimla....áno to je ovulačny🙃

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre