Pekný deň prajem. 5 dni mi mešká MS, testy vyšli pozitívne. Dnes som po malej potrebe našla na toaletnom papieri krv, nie veľa. Mám aj bolesti v podbrušku, akokeby mala prísť MS. Mám obavu, že je to biochemické tehotenstvo. Chcem sa teda opýtať, keďže toto zažívam prvýkrát, či mám ísť s týmto na pohotovosť, či lekár uz niečo uvidí. Podľa poslednej MS by som mala byť 4+3 TT.
Ďakujem.
@1lusiatko1 v 5tt na sone nebude nic vidno, akurat ti mozu zobrat krv na potvrdenie pritomnosti hcg ale nic moc s tym nespravia 😔 mozu ti nasadit progesteron alebo ti povedia ze mas cakat a poslu ta kade lahsie... Zial v tomto skorom stadiu sa moc neda robit... Skus tam zavolat a uvidis co povedia... Drz sa 🍀
Ahoj, bolesti ako pri ms sú normálne, ja keď som nevedela ze som tehu, to som bola asi tak 5tt som v noci vstala s takými bolesťami, že som si v noci šla dat vložku ze dostanem ms. Len ta krv je znepokojujuca , zavolaj na pohotovosť a zajtra chod k svojmu gyn.
Ja som to mala v júli, v júni sme boli na dovolenke na Mallorce a sme sa už pokúšali a si predstav ze testy mi vyšli dva pozitívne a predsa mi prišli krámy čiže asi po tom alkohole radšej ani nemalo byt 😃 stále tvrdím že príroda sama všetko zariadi a pokiaľ aj tebe sa to takto stalo tak sa nič neboj o mesiac to môžeš skúsiť znova my sme skúsili a som v 10 TT dúfam ze budeme až do konca stastlivo veľa síl
Ak to bola len troska krvy na papieri, tak to nemusi byt nic zle. Moze ist len o nejaku zilku, teraz je vsetko dole viac prekrvene. Mne tak povedala doktorka ked som bola za nou pri predchadzajucom tehotenstve. Na ultrazvuku nic nebolo vidiet. Bolesti mozu byt, lebo sa roztahuje maternica. Este pockaj a uvidis zajtra. Drzim palce
@1lusiatko1 daj si citronovu vodu, oddychuj a uvidis co zajtra, zavolaj svojej dr.a porad sa,bpokial nemas intenzivne bolesti ci silne krvacanie, tak nie je dovod ist na pohotovost
Ak je to biochemicke tehotenstvo, tak s tym aj tak zial nic neurobis. Treba verit, ze to dobre dopadne
Drzim palce
@1lusiatko1 daj si ak máš ascorutin 3 krst denne 2 tabletky na stiahnutie ciev a magnézium na kŕče v bruchu a najlepšie hneď ráno k lekárovi a snáď ti predpíše progesterón
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Skús na pohotovosť zavolať, biochemické skončí tak či tak, ja som napr.bolesti také ms mala vyše týždňa ale všetko bolo ok. Nie všetci lekári to riešia rovnako, preto by som zavolala najprv keď bola krv...