5 dní mi mešká menzes a testy sú negatívne

sibalka21
2. sep 2014

5 dni mi meska MS ale testy mam negativne. Cim to moze byt? Mozem byt aj tak tehotna? Mame strale nechraneny sex s priatelom a par krat mu uslo. Chcela by som mimco. Este sa mi nestalo ze by mi meskala. Prosim chcem vediet ci sa vam uz nieco take prihodilo

muchacc
2. sep 2014

Mať nechránený sex a báť sa či si tehotná lebo mu to aj ušl...,a gynekog je načo?my ti tu ťažko poradíme...

sibalka21
autor
2. sep 2014

@muchacc Vidis tam niekde ze sa bojim ze som tehotna? :D Ja chcem dietatko preto sa pytam . A pokial nemas serioznu normalnu odpoved tak sa neozyvaj. Ja sa pytam mamiciek ktore to beru vazne.

muchacc
2. sep 2014

Ale s tým chod k lekárovi ten ti najlepšie povie aké máš možnosti,pozná tvoj zdravotný stav 😉

sibalka21
autor
2. sep 2014

Sak pojdem, boze len som chcela vediet ci sa to uz niektorej prihodilo ze bola tehotna aj napriek negat. testom. Nie som hlupa viem ze mam ist k doktorovi

muchacc
2. sep 2014

test nieje 100% ....poznám aj ženské čo mali menštruáciu aj 3-4 mesiace a už boly tehotné

zuzca2
2. sep 2014

@sibalka21 No ja teda nie som expert na tehotenské testy, ale myslím, že aj napriek negatívnemu testu môžeš byť tehotná. Nie každý test je rovnako citlivý. Na tvojom mieste by som ešte počkala a robila testy naďalej. Nemusíš sa hneď náhliť k doktorovi 😉

vefi89
2. sep 2014

@sibalka21 pri prvom tehu som prišla na to, že bude mimčo až vo štvrtom mesiaci, dovtedy test nič, a pri druhom mi neukázal vôbec nič... krpec sa volá "zápal vaječníka" 😉

sibalka21
autor
2. sep 2014

Dakujem baby, asi este par dni pockam. Len sa mi to este nestalo ze by som nemala MS a testy negat. 🙂

mima207
2. sep 2014

baby ja mam tiez podobny problem snazime sa o babenko 8 mesiacov a teraz mi MS meska 15 dni a byva mi zle.Ked mi meskala 9 dni robila som si test a vysiel negativny.Napriek tomu mi stale neprisli.Stale dufam ze som uz konecne tehotna....dufam ze to uz vyjde.

sibalka21
autor
2. sep 2014

@mima207 no ked to je uz 15 dni asi by som sla uz doktorovi 🙂 verim ze ti to vide 🙂

zuzca2
2. sep 2014

@mima207 A skúšala si rôzne testy? 15 dní je ozaj dosť na to, aby to mohlo výjsť 🙂

muchacc
2. sep 2014

A ja by som sa nesnažila,my ked sme sa snažili stále len sklamanie prišlo,a tak sme sa prestali a aha šťastie my po byte behá 😀

mima207
2. sep 2014

Zatial som skusila len ten mamatest ked mi meskali 9dni dalsi som si este nerobila

niky599
3. sep 2014

ahoj pri mojom prvom tehotenstve mi test ukazal ze som tehotna ked mi meskala 2 tyzdne inak dovtedy nic a teraz cakam druhe a test mi hned ukazal slabeho ducha co silnel a som 9 tyzdni srdiecko bije , no to zalezi na tom ake mas vysoke hgg v moci este pockaj skus test 25 citlivostou lebo 10 citlivost niekedy neukaze nic na 25 mi ukazal dve kolajnice a 10 az po mesiaci pomaly . Ty chces dieta a tvoj priatel tiez ci ako ? lebo ked mu uslomozes otehotniet , alebo ti meskaju zo stresu , no chod na gyndu ked ti budu meskat 2 tyzdne aj tak by tam este nic nevidel tak daj potom vediet drzim palce

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre