5 dni mi meska MS ale testy mam negativne. Cim to moze byt? Mozem byt aj tak tehotna? Mame strale nechraneny sex s priatelom a par krat mu uslo. Chcela by som mimco. Este sa mi nestalo ze by mi meskala. Prosim chcem vediet ci sa vam uz nieco take prihodilo
Ale s tým chod k lekárovi ten ti najlepšie povie aké máš možnosti,pozná tvoj zdravotný stav 😉
Sak pojdem, boze len som chcela vediet ci sa to uz niektorej prihodilo ze bola tehotna aj napriek negat. testom. Nie som hlupa viem ze mam ist k doktorovi
test nieje 100% ....poznám aj ženské čo mali menštruáciu aj 3-4 mesiace a už boly tehotné
Dakujem baby, asi este par dni pockam. Len sa mi to este nestalo ze by som nemala MS a testy negat. 🙂
baby ja mam tiez podobny problem snazime sa o babenko 8 mesiacov a teraz mi MS meska 15 dni a byva mi zle.Ked mi meskala 9 dni robila som si test a vysiel negativny.Napriek tomu mi stale neprisli.Stale dufam ze som uz konecne tehotna....dufam ze to uz vyjde.
A ja by som sa nesnažila,my ked sme sa snažili stále len sklamanie prišlo,a tak sme sa prestali a aha šťastie my po byte behá 😀
Zatial som skusila len ten mamatest ked mi meskali 9dni dalsi som si este nerobila
ahoj pri mojom prvom tehotenstve mi test ukazal ze som tehotna ked mi meskala 2 tyzdne inak dovtedy nic a teraz cakam druhe a test mi hned ukazal slabeho ducha co silnel a som 9 tyzdni srdiecko bije , no to zalezi na tom ake mas vysoke hgg v moci este pockaj skus test 25 citlivostou lebo 10 citlivost niekedy neukaze nic na 25 mi ukazal dve kolajnice a 10 az po mesiaci pomaly . Ty chces dieta a tvoj priatel tiez ci ako ? lebo ked mu uslomozes otehotniet , alebo ti meskaju zo stresu , no chod na gyndu ked ti budu meskat 2 tyzdne aj tak by tam este nic nevidel tak daj potom vediet drzim palce
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Mať nechránený sex a báť sa či si tehotná lebo mu to aj ušl...,a gynekog je načo?my ti tu ťažko poradíme...