Ahojte dnes už je to 5.deň meškania MS no čiarka je stále rovnako slabá a dnes sa mi aj objavilo špinenie. Okrem toho mám bolesti v podbrušku a krížoch. Fakt neviem čo si mám o tom myslieť. Prosím vás o radu, som zúfalá 😔
@miskamicha a ako to zistím?
@miskamicha prikladám test
@saruska27 iba vydrzat ci sa spustia kramy a testovat, ci ciarka tmavne alebo mizne
@hederamonstera aha ďakujem za info
@saruska27 ak pride menstruacia alebo budu testy slabnut tak mas to jasne. Stava sa to vrlmi casto. Mne meskala ms 2 tyzdne a kym nekleslo hcg na nulu krvacanie neprislo...
no ja tam toho ducha vidim, niekedy vraj moze byt slabe krvacanie počas zahniezdovania vajíčka, ale ešte sa príliš netešte kým tehotnosť nepotvrdí lekár.
lebo taktiež sa stáva, že veľa tehotenstiev končí veľmi skoro hneď na začiatku, ženy čo si to nesleduju, ani nepostrehnu...klud a trpezlivost.
drzím palce.
@zuzina1988 ale ak tam uz ta ciarka je, tak uz babo by zahniezdene bolo. To krvacanie uz nebude z uhniezdovania 😪
Ono to záleží od toho, kedy si mala ovulaciu. Neviem či si to aj sleduješ. Mne sa pri prvom dieťati ovulácia posunula skoro o dva týždne. Test som si robila keď mi MS meškala 5 dní a bola tam úplne ledva viditeľná čiarka. O týždeň už bola silnejšia ale tiež oveľa slabšia ako zvykne bývať. Aj na kontrole u dr to vôbec nesedelo.Takže teraz ti ostáva len čakať čo bude. Držím palce aby to dobre dopadlo 🙂
Máš dve možnosti, tak isto ako sa to môže ubrať dvoma cestami... Buď je to normálny potrat - biochemické a v podstate ti nič nehrozí a lekár ťa vôbec nemusí vidieť (ako ti tu radia ženy s '' mnohými'' skúsenosťami) a nič sa ti nestane... Alebo budeš z druhej kategórie žien čo čakajú a potom to zle dopadne.. Ak príde ms nemusíš sa celá vyčistiť, môže to byť mimomaternicové tehotenstvo alebo molárne tehotenstvo, takže ja by som na tvojom mieste navštívila lekára
@saruska27 netrap sa. Mne sa to stalo 4-5x..pricom mam velmi nizke AMH..uz mam 1 babo a dlasie dve naceste - ano po biochemickom hned dalsi cyklus vysli dvojcata. Drzim palce ..bude dobre!!!!!
@miskamicha ďakujem pekne
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@saruska27 biochemicke? Mala som to tak opakovane