Ahojte baby, 5 dni mi meska, test ukazal pozitivne, ale nieje to este moc slaba ciarka na uvedenu dlzku meskania? Dakujem
@veronika3110 dufam ze ano, dakujem 🤗
Ahoj , uhniezdenie a následne stúpanie hcg hormonu je veľmi individualné🙂 Nie je dôležité to akú čiarku máš ty a akú iná ale aby tvoje boli stále silnejšie 🙂
Mohla si mať neskôr ovulaciu ;) ešte je skoro robiť dáke závery, držím palce aby test pekne silnel 🤞… inak ja mám opačný “problém”😅 test som si robila 3 dni pred očakávanou ms a čiarka silná skoro ako kontrolná tak hneď panika že mimomaternicove alebo dvojičky 😱 vieš ako to je… nemáš problém tak si vyrobis 🤷♀️😅…treba sa dať do kľudu a bude čo bude držme si palce a neprepadajme panike 🤞
Ahoj, môj názor je ze áno určite si, ja som 2x tiez mala taku slabú čiarku a bola som 😊congrat
@oli2782 dakujeem 😊, no obcas to tak zneisti ked niektora ma 11dpo kolajnice silne a ja mam 15 dpo a este takato slaba
@julie19 dakujeeem 🤗😘
@danana20 tak snad to vyjde, dakujem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
určite bude v ďalších dňoch silnejšia 🙂