5 dní mi mešká menštruácia. Môžem sa tešiť?

mica123
29. okt 2011

Ahojte, 5 dni mi mešká menzes nemám nijaké špeciálne príznaky akurát niekedy cez deň ma „zaleje studený pot“ a je mi zle ale po chvíľke to prejde a bolia ma bradavky. Robila som si tehotenský test cez deň po druhom dni meškania a vyšiel negatívny. Mám si ho urobiť ráno z ranného moču alebo počkať ešte týždeň? Môžem byť tehotná? S manželom praktizujeme prerušovanú súlož a ejakulat vždy skončí mimo vagíny . Takto fungujeme už pol roka odkedy som prestala brať antikoncepciu ale ked do mňa vniká tak može mu niečo ujsť. Či nie? Ja by som sa babätku veľmi potešila. Zatial sa nesnažime o babo ale ak by sa podarilo tak by sme sa tešili. Sme momentálne v zahraničí a vrátiť na Slovensko sa máme budúci rok a až vtedy sa chceme začať pokúšať poriadne. Vďaka za odpoved.

monika2606
29. okt 2011

Ahoj, no môže byť že ti vyjde ešte pozitívni veď každá sme iná ale v mojom prípade som mala slabučkú čiaročku už v deň očakávanej menštruácie a na šiesty deň už bola dosť silná tak neviem ako to bude u teba keď ti už mešká 5 dní. Možno si aj nachladnutá , ale v každom prípade si ho zopakuj ale radšej počkaj pár dní

szivem
30. okt 2011

ahoj,no mne meška už 3 týžden,po týždni som bola u lekarky,urobila mi usg a povedala mi,že na 90% som tehotná,ale potvrdit mi to celkom nemože,tak idem zajtra na kontrolny usg.Ale v piatok som začala špinit,nieje to nič silné,ale mam obavy.Testy som si robila už 3,vždy s týždennym intervalom a boli negativne tak dufam,že mi zajtra povie dobru spravu.

catrena
30. okt 2011

ja som si robila test na 5 den rano a bol pozitivny,menzes som mavala ako hodinky,priznaky žiadne možno citlivejšie a zvačšene prsia.teraz som v 25 tt.skus teda rano a uvidiš

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre