5 dní do menzesu a viditeľná čiarka na teste

monca23
23. nov 2012

Ahojte baby mám na Vás otázku... Mám 5 dni do MS... V pondelok som si robila mamatest 10 bol negativný a keď som ho zopakovala v stredu zobrazila sa slabá čiaročka, včera o niečo silnejšia a dnes som zopakovala a je pekne viditeľná, nie je síce taká silná ako ta čo sa zobrazuje vždy ale je vidieť pekne... Myslíte že môžem byť tehotná? Nie je to skoro na test?? A aké máte skúsenosti s mamatestom 10 ? Ďakujem Vám za vaše odpovede 🙂

sisaha
23. nov 2012

@monca23 uz si tu zase s tou istou otazkou??? zacinas byt otravna...

cerez
23. nov 2012

Blahoželám, podľa mňa si!

janie80
23. nov 2012

@monca23 staci si precitat navod na pouzitie a budes vediet, co ti hovori test... 😅

monca23
autor
23. nov 2012

sisaha...Nikto ti nekáže čítať moje príspevky a keď sa ti to nepáči nerozumiem prečo na to reaguješ... Nepýtam sa teba ale ostatných žien ... Tak prosím ťa buď taká láskava a nereaguj...

blondiee83
23. nov 2012

Suhlasim so @sisaha. Je to otravne, naco zakladas taku temu, ktora je tu uz milion krat - spytaj sa tam. A ked nevidis, ci su tam dve ciarky alebo jedna, odporucam zajst najprv k ocnemu a potom mozes ist na gynekologiu.

sisaha
23. nov 2012

@monca23 vcera to boli dve otazky tykajuce sa toho isteho testu a na malicku obmenu -ta ista otazka. Pisala si mi este IP, kde si sa pytala ako to tu chodi. Vysvetlila som ti, napriek tomu dnes zalozis opäť taku istu otazku. Mas pocit, ze ti vidime do brucha? Chod na krv k lekarovi a budes vediet na isto... Alebo potrebujes potlapkavat po ramene, ano moja, gratulujem, si tehotna...?

monca23
autor
23. nov 2012

@blondiee83 Ale nikto Vám nekáže aby ste reagovali... Fórum je tu na to aby sa tu komunikovalo a je to moja vec čo sem píšem a navyše neprihlásila som sa tu na to aby som sa tu s niekým hádala alebo bavila o nepodstatných veciach... Len chcem vedieť skúsenosti ostatných žien, mamičiek...

sisaha
23. nov 2012

@monca23 tie skusenosti si dostala vcera, ci je to malo? Precitaj si pravidla... je zakazane vytvarat duplicitne temy..

blondiee83
23. nov 2012

@monca23 Vsak sme ti poradili - nemas zakladat duplicitne temy, je to aj v podmienkach fora - keby kazda jedna snazilka zalozila temu, ci moze byt tehotna pomaly po kazdom jednom styku - tak neviem, neviem, ako by to tu skoncilo.
Pytaj sa v temach, ktore su tu na to urcene, je ich tu viac nez dost.
A nechapem, ako moze moja skusenost ci skusenost inej mamicky napomoct tvojmu tehotenstvu ci netehotenstvu. Bud si tehotna, alebo nie si - my ti s tym nepomozeme. Vyckaj si kym ti bude meskat menzes a potom budes vediet naisto - naco taketo dohady a kazdy den si robit pomaly 5 testov - tym este nebudes viac tehotna.
Ked ti ja napisem, ze podla mna si tehotna a ina mamicka ti napise, ze asi nie si? co to zmeni na tvojom stave?

lady511
23. nov 2012

@sisaha moja vdaka niektorým mudrym ked sa tu začínate dotahovat sa tema zamkne 😒

bodka13
23. nov 2012

@sisaha lenže včerajšie témy jej zmazali ,tak sa nemôže utvrdiť vo svojich dohadoch 😉
@lady511 ak by sato spýtala prvýkrát myslím,že nikto by nemal problém jej odpovedať ...ale včera to riešila v dvoch otázkach,ktoré jej pre duplicitu zmazali

sisaha
23. nov 2012

@lady511 a o com je prosim ta tato tema? V ktorej sa pyta kazdy den ci je skoro na test a aj tak kazdy den testuje a ciarka jej silnie? Navrhujem, aby ho odfotila a prilozila fotku, aby sme potvrdili, ci vidime to čo ona.. 😝. Toto nie je tema..tu sa neda o nicom diskutovat...prepac..

sisaha
23. nov 2012

@bodka13 a myslim, ze dostala poradene dost...

katren
23. nov 2012

@blondiee83 palec hore 😀 😀 😀

cerez
23. nov 2012

Myslím, že každá z nás túžila po dieťatku a chápem @monca23 keď tuší, že sa jej to podarilo. Tak prečo sa s ňou netešiť. Ja ti to prajem a nenechaj sa znechucovať. Budeš si musieť zvyknúť na rôzne názory a najlepšie je ignorovať.

sisaha
23. nov 2012

@blondiee83 este moze byt "skoro tehotna" 😅

blondiee83
23. nov 2012

@lady511 nastastie...mozno som necitliva, ale zabijala by som pri kazdej dalsej teme s nazvom Mozem byt tehotna? tak nech pocka a uvidi. chapem, ze kazda jedna z nas sa tesi a chcela by to vediet hned a zaraz na isto - ale jednoducho to tak nefunguje a treba sa naucit byt trpezlivy..predsa nikto este na cakanie neumrel 🙂 hlavne nie, ked je to otazkou par dni.

sisaha
23. nov 2012

@cerez fajn, ale na taketo tesenie sa je fotoblog.., tam si to moze dat a tie co jej chcu potriast rukou môžu... 😉. Toto naozaj nie je na temu..

lady511
23. nov 2012

@sisaha 😀 😀 😀 😀 prepáč nechcela som to dat ako správu tebe ale zakladatelke,,,vieš lebo potom to tu zamknu ked sa niektore budu navažat..ale ano mate pravdu vpodtste už som tu čítala asi 50tem takehoto ttipu dokonca par aj velmi šikovne falošných kedy sa len niake decka nudili 😒 😖 je dobre používat vyhladavač,,,alebo ejdnoducho počkat..ako aj ja ked som bola tehu hned som nepísala temu na MK

bodka13
23. nov 2012

@cerez a hlavne si bude musieť zvyknúť na to,že jej každý deň tému=otázku zmažú,lebo je duplicitná a dopracuje sa k tomu,že jej nikto neodpovie 😉
....tiež sa teším,keď sa hociktorej kočke z MK podarí byť tehotnou ale táto téma s tým nemá nič spoločné

cerez
23. nov 2012

@sisaha Veď áno, ale ja som bola tiež šťastná a najradšej by som to vtedy vykričala celému svetu. Tak mi to pripomenulo keď som bola v očakávaní.

lady511
23. nov 2012

@blondiee83 je to tak maš pravdu aj ja somt ak robila hned so písala temy aj ked ich bolo snad 100,,tak potom take šikovne žienky ma dodrbkali aby som nezakladala rovnake(duplicitne)temy 😒 človek sa naučí...zachvílu sa niekto bude pítat či ked sa napije vody sa neotrávi 😀 😀 😀 😀

blondiee83
23. nov 2012

@sisaha Tak na tuto bajecnu moznost som zabudla...napriek tomu, ze skoro tehotnych je tu tiez viac ako dost kazdy mesiac 🙂
keby som ja toto robila pred kazdym menzesom, uz by som bola prinajmensom rozvedena alebo by moj manzel prestal so mnou spavat (aby som nemohla testovat) alebo by som nemala na jedlo, kedze z testov sa najest neda. Nechapem tu posadnutost testovanim. prepacte mi za to.

monca23
autor
23. nov 2012

@sisaha ....si nejaká moc premudrelá... Čo je na tom že sa pýtam... A ako som hovorila ja ti nekážem čítať moje príspevky a nemusíš na to vôbec reagovať... A tvoje názory a negatíva ma vôbec nezaujímajú ... Vieš možno keby si bola v takej situácii akej som ja a prežila si to čo som si ja tak by si sa do mňa nenavážala ale to je v podstate jedno... A pre mňa je každá jedna odpoveď vďačná.... Aj keď to neovplyvní to či som alebo nie som tehotná...

lady511
23. nov 2012

@monca23 Ahoj možno by si mala napísat či sa na babo tešíš alebo to bdue niaky problem? 😉 vieš ja som si to tiež prežila ked som založila nahodou temu ktorá už existuje...hned ma zvozili a teraz pekne cez vyhladavačik si najdem oč potrebujem ak taka temia nieje potom,,,niaku založím.. 🙂 toto tu je na dennom poriadku,,,vieš mamináms a akosi nehcce čítat to iste a toto je asi ta najčastejšia otázka,, 😉

bodka13
23. nov 2012

@monca23 tak prečo sa nepridáš do témy k dievčatám,ktoré si prechádzajú podobnými "problémami" ako ty 😕 dočítala by si sa tam veľa rád a mohli by ste sa vzájomne podporovať 😉

gubcikova
23. nov 2012

@monca23 neútoč stále na @sisaha,len normálne reagovala.zakladáš stále nové témy.zaujímavé že čítať modrý koník vieš a návod na teste nie?ved je to tam jasne stručne napísané a ked som bola prvý krát tehotná nemusela som ani návod čítať,lebo som vedela že dve čiarky znamenajú tehotenstvo.

monca23
autor
23. nov 2012

@lady511 Jediné moje želanie je aby som mala bábo, bola by som najšťastnejšia 🙂

lady511
23. nov 2012

@monca23 tak ti to velmi prajem

monca23
autor
23. nov 2012

@gubcikova Ja na nikoho neútočím, začala prvá..A ako som napísala, ja sa tu nechcem s nikým hádať a ani na nikoho neútočiť

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre