Baby prosím len pre uspokojenie lebo ja sa klepem normálne. Dobre vidím ? 4 roky sa snažíme ja neverim
Gratulujem🥰
👏
Gratulujem ti, držím palce nech to všetko dopadne najlepšie. Takže vitamíny, stres zahoď a venuj sa sebe najviac ako to ide. ❤️
Jeeej gratulujeeem ❤️❤️
Blahoželám!
Gratulujem 💃💃💃 ano, dobre vidíš, nádhera
@mimka1402 ďakujem. Doma už máme 8 ročného ♥️
🥳
🎊🎊🎊🎊🎊🎊 je to taaaaammmm😊
Ja Odpadnem. Manžel vyskočí z kože 🤭🙊
Velmi dobre vidíš,prajem vela zdravíčka 🙏🙏🙏👏...uplne ta chapem...po potrate a dlhych 3 rokoch som neverila.. testy som opakovala este trikrát a teda dlho mi trvalo uveriť a začat sa tešit😊
Jasne parada!
Prajem veľa zdravia a srdečne gratulujem ❤️❤️❤️
😍😍🥰🥰 gratulujem
Obrovská gratulácia 😇😍
Gratulujem , to je krasne❤️💙
Gratulujem ❤️ a veľa šťastia prajem 🍀
Krása.. blahoželám 😘
🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
Gratulujem a prajem veľa zdravíčka ❤️
Baby som teraz vyšla od dr. Nič tam nevidel tak čakám na krv. Ja už normálne som v strese. Tu sedím ako na ihlách 😔 Čo to sú toto za testy do frasa ? 😕
Co by tam mal vidiet?Ved je priskoro ;( HCG mas na desiatkovom teste,aj keby ho mas 5* viac v krvi ako v moci,na sone nevidno nic.. preto lekari objednavam v 6-7.tyzdni na sono.. pod HCG 1000 nevidno ani mikro fliacik..
@anjelicek26 skúsiť si ešte cestou domov kúpiť ten taký test čo je lepší drahší ? Tie čo ti úkazu už všetko ? Či už počkať na krv ? 😕 Ja neviem my už 3 roky sa snažíme a teraz toto takto tu sa stresovať budem
@anjelicek26 ten najhrubší je dnes ráno robený
Gratulujem🙏
@spirit1 bojím sa že to bude to mimomaternicove 🙊😔 Keď nič nevidel ešte tam vôbec. No uvidím. Doobedu budu výsledky krvi tak uvidíme
Fakt nestresuj prosim. To mini je tak malicke,ze ho nie je mozne vidiet. Je priskoro. Testy mas krasne a si tehotna. Neni absolutne ziaden dovod mysliet na mimomaternicove. Prosim ver svojmu telu a daj tomu cas. My sme boli na sone prvy krat v siedmom tyzdni dva tyzdne dozadu.. bilo krasne srdiecko.. skor to proste nema zmysel chodit.
@anjelicek26 dúfam že to tak bude no 😔 Ja už tu hotová. I keď ten ranný test by mal byt najsilnejší. A pritom sa mi zdá že je najslabší. A tie tenké robené poobede a ake silne čiarky
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
dobre vidis! ❤️ drzim velmi paste