Ahojte, bola som na sone na vyšetrení s tým, že mám 4 pozitívne testy a slabo som krvácala a špinila. Na sone nebolo nič vidno, maternicu mám čistú, aj vaječniky a aj vajcovody. Doktor mi povedal, že tehotná niesom. Hovoril mi, že pôjde asi o mimomaternicové tehotenstvo, hneď ma informoval o laparoskopii. Brali mi aj krv na HCG hormón a čakám na výsledky.
Stalo sa to niektorej z vás ? Myslíte si, že je nádej ešte, že by som bola naozaj tehotná a iba zatiaľ nieje nič vidno?
@simaxxx7 v kolkom TT by si mala byt?? Mozno je len skoro, aby nieco videla na sone
@veronikaszabova podla clearblue, ktorý som si robila 11.11 mi vyšlo + 1-2
@simaxxx7 ja som to takto mala, najprv 22.12. normalna 4 dnova menstruacia, potom od 1.1. spinenie slabe takmer stale. 23.1. ma napadlo sa otestovat, ciarky mega silne, az prilis na to, aby to bolo z januaroveho tehotenstva. 29.1. mi potom praskol vajickovod, mala som velmi velke stastie, ze som sa napriek iba slabej bolesti vybrala pre istotu na pohotovost. K lekarovi som sa dostala cca 2 hodiny po nastupe bolesti (ktore boli naozaj iba mierne), a v ordinacii som skolabovala, hned ma brali na salu, strata 1,5 litra krvi. Keby tam vtedy nepridem, uz tu nie som. Otehotnela som este v decembri, len som o tom nevedela, kvoli tej normalnej menstruacii som sa vtedy netestovala. Takze odporucam sa sledovat, ak by si mala akekolvek bolesti, utekaj na gynekologicku pohotovost.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Koľko ti mešká menzes?