4 dni za sebou pozitívny ovulačný test?

krandy
16. nov 2019

Ahojte baby velmo pekne vas chcem poprosiť o názor ovulaciu som mala 07.11 od 11.11 som si robila každý den rano ovu test zo zvedavosti a nejak mi stale ukazuje druhú ciarku, mal niekto niečo podobné? Ďakujem

giuli
16. nov 2019

@krandy LH hormon je pritomny pocas celeho cyklu...tieto testy su negativne a nic neznamenaju...ak ovulacia uz 0rebehla ,su bezpredmetne..
Niekedy aj ovulacny test zachyti tehotenstvo ku koncu cyklu...a ciarky su viac menej rovnako silne,no nie je to pravidlo...pekny den

zuzikak
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
alexis617
16. nov 2019

@krandy máš to ovulačný test či tehotenský test ovuláčný určuje kedy dozrieva vajíčko a je pravdepodobnosť počatia a tehotenský je keď k počatiu došlo nie🤔či sa mýlim?

giuli
16. nov 2019

@alexis617 su to ovulacny testy...oznacenie je tam LH....pisatelka ,usudzujem, nevedela,ze tieto mozu druhu ciarku ukazovat vzdy...hoc ako slabu..,.iba v case pred ovulaciou sa ukazu rovnako silne ciarky alebo testovacia moze byt silnejsia ,ako kontrolna,ovulacia po pozit.ovil.teste prichadza cca 12-48 hod.po poslednom pozit.teste...

jasminakika
17. nov 2019

@krandy dobry den presne tak isto som mala aprili 2019 a som bola 4 tyzdne tehotná ani som tomu neuverila ale sla som ku gynekológicke zobrala mi odber krvy ci som a tak som si bola ista ze som vazne 4 tyzdne..a pomaličky uz to mam za sebou cakam Januári dievčatko 🤰😊

klarissa25
17. nov 2019

Toto sú ovulacne testy a negatívne....

sisabe
17. nov 2019

@krandy môže to byť aj anovulacny ciklus, co znamená ze nue každý mesiac dozrieva vajíčko a uvoľňuje sa.

zuzana1333
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
veronikaszabova
17. nov 2019

@zuzana1333 omg, k comu gratulujes??? Treba poriadne pozriet na foto. Su to OVULACNE TESTY! Gratulujes k negat.ov.testom??

ninka178
19. nov 2019

Dobrý večer.... Veľmi pekne vás chcem poprosiť o názor 14.11 som si robila tehotensky test ktorý mi vysiel pozitívny nato som 17 steho dostala menštruáciu ktorá trvala jeden deň dnes ráno som si robila ďalší a višiel takto.... Ďakujem za každý názor

giuli
20. nov 2019

@ninka178 ciarka je vidiet,ale test sa mi da dost rozpity...vyslusala by som dalsi z ranneho mocu...MS moze byt slabsia ,ak uz sa jedna o tehotenstvo

ninka178
21. nov 2019

Bola som u lekára a ten povedal ze podla krvi tehotná nie som prišla som domou a urobila som si znovu testy jeden včera a druhy dnes ráno co si o tom myslite

giuli
21. nov 2019

@ninka178 aj mne z krvi vysiel neg. pri druhom tehotenstve...tiez som musela nastojit,nech mi vezmu krv asi s tyzdnovym odstupom a uz bol pozit..
Vyskusaj test o dva dni a v pondelok chod spat,nech ti vezmu krv... niekedy to moze byt aj cysta,ktrira sposobi poz.tehu testy

ninka178
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ninka178
21. nov 2019

@giuli ja som sa ho práve že včera pýtala ze ci to nemôže byť zápal alebo co on ze to stým nemá nič povedal podľa výsledkov že tehotná nesom no nedalo mi to prišla som domou a kúpila som si a dnes ráno zas no neviem som stoho úplne mimo

giuli
21. nov 2019

@ninka178 a aky si mala vysledok

giuli
21. nov 2019

@ninka178 vyska hcg??

ninka178
21. nov 2019

Dve čísla tam boli 0,50 a do druhé 40,00

giuli
21. nov 2019

@ninka178 nemas papier....ja byt tebou ,v pondelok ,ak budu testy pozit.este idem opat na krv

ninka178
21. nov 2019

@giuli nemám nechal si ho on a u vás to ako bolo???? Bolo to podobne?

giuli
21. nov 2019

@ninka178 ano. No ja som robila testy a stale pozit....ciarka silnela,takze potom mi test z krvi zopakovali a vyslo ,ze som uz v 8tt

ninka178
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ninka178
21. nov 2019

@giuli Uvidíme počkám do pondelka ale aj strašne mam citlivé prsniky

lalilla
2. aug 2021

Caute ja pridam do diskusie svoju skusenost mozno niekomu pomoze, mala som vyse 7 dni kazdy den mega pozitivne ovulacne testy. Myslela som ze sa zadarilo a je to tehu, ale u mna to bola ta druha moznost cysta. Isla som pre istotu k lekarke, nastastie sama praskla, a ovulacny test uz tiez nie je pozitivny.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre