Ahojte baby velmo pekne vas chcem poprosiť o názor ovulaciu som mala 07.11 od 11.11 som si robila každý den rano ovu test zo zvedavosti a nejak mi stale ukazuje druhú ciarku, mal niekto niečo podobné? Ďakujem
@alexis617 su to ovulacny testy...oznacenie je tam LH....pisatelka ,usudzujem, nevedela,ze tieto mozu druhu ciarku ukazovat vzdy...hoc ako slabu..,.iba v case pred ovulaciou sa ukazu rovnako silne ciarky alebo testovacia moze byt silnejsia ,ako kontrolna,ovulacia po pozit.ovil.teste prichadza cca 12-48 hod.po poslednom pozit.teste...
@krandy dobry den presne tak isto som mala aprili 2019 a som bola 4 tyzdne tehotná ani som tomu neuverila ale sla som ku gynekológicke zobrala mi odber krvy ci som a tak som si bola ista ze som vazne 4 tyzdne..a pomaličky uz to mam za sebou cakam Januári dievčatko 🤰😊
Toto sú ovulacne testy a negatívne....
@zuzana1333 omg, k comu gratulujes??? Treba poriadne pozriet na foto. Su to OVULACNE TESTY! Gratulujes k negat.ov.testom??
Dve čísla tam boli 0,50 a do druhé 40,00
Caute ja pridam do diskusie svoju skusenost mozno niekomu pomoze, mala som vyse 7 dni kazdy den mega pozitivne ovulacne testy. Myslela som ze sa zadarilo a je to tehu, ale u mna to bola ta druha moznost cysta. Isla som pre istotu k lekarke, nastastie sama praskla, a ovulacny test uz tiez nie je pozitivny.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@krandy LH hormon je pritomny pocas celeho cyklu...tieto testy su negativne a nic neznamenaju...ak ovulacia uz 0rebehla ,su bezpredmetne..
Niekedy aj ovulacny test zachyti tehotenstvo ku koncu cyklu...a ciarky su viac menej rovnako silne,no nie je to pravidlo...pekny den