Ahojte, som tu úplne nová. ( som mladá , a nebola som predtým tehotná) ,
ale mám
4 dní po sebe 4 pozitívne testy.
Meškanie menštruácie 12 dní.
Žiaľ, dnes 13.deň ráno slabé krvácanie.
@antonia56 a test silnie alebo slabne,nerobila si dnes? Bolo by vhodne ist k dr na odber hcg alebo niekam do labaku ako samoplatca. Moze to byt vselico od biochemicke po mimomaternicove aj normalne tehotenstvo s prasknutou zilkou alebo hematomom. Akej farby je krvacanie,hnedou ci cervenou krvou?
Tak si tehotna, jemne krvacanie moze znamenat uhniezdovanie..
@antonia56
chod hneď k dr, povedz ze mas silné bolesti. Ja som takto potratila. Tiez jasno červená krv 3 dní, ôk tiez som to brala ako uhniezdovanie. Potom týždeň klud, a znova 4 dní. Znova 4 dní pauza a potom som už týždeň v kuse silno krvacala ale ani náznak bolesti a to mi bolo divné. Dr už plod nevedela, test už bol negatívny zial.
Môže to byť len uhniezdovanie ale ak by to dlhšie trvalo, ries to radšej. Pri uhniezdovani je to slabé krvácanie a nie cely deň intenzívne.
Uhniezdovanie sa deje PRED pozitivnym tehotenskym testom, embryo sa uhniezdi, potom je pozitivny test. Ked raz ma pozitivny test, tak uz nenastava opatovne uhniezdovanie. Cize to krvacanie ma ine priciny. To ale moze odhalit najskor lekar, co je za tym. Pri meskajucej menstruacii 12 dni uz moze nieco vidiet na sone, tak urcite za nim zajdite.
@antonia56 nechcem ta strasit, ale na meskanie 12 dni su tie testy prilis slabe...
@antonia56 Ak MS mešká naozaj 12 dní, tak toto je veľmi slabý test. Myslím si, že toto prosperujúce tehotenstvo nebude.
@zuzanockamt tiež mi to napadlo ale ten spodný test sa mi zdá o niečo silnejší čiže ak si ho robila dnes tak mohlo ísť aj o posunutú ovulku
@miracle25 Len v tom prípade jej nemešká MS 12 dní. Pokiaľ nemá podrobne odsledovaný cyklus a ovuláciu, tak je to ťažko posúdiť.
@antonia56 urcite chod k lekarovi. Moze a nemusi to nic znamenat. Potesim ta. Ja som tiez takto bola, len som krvacala vyrazne viac. Zobrali mi krv, ultrazvuk potvrdil, ze je vsetko v poriadku, tak ma poslali domov. Krvacala som 4 tyzdne s roznou intenzitou a potom to prestalo, mam zdrave dietatko.
Ale krvacanie moze mat rozne priciny... Mozno potrebujes nasadit hormony, urcite sa chod skontrolovat.
Fotka je pozicana od jednej mamičky, žiaľ nepamätám si nick. Je veľmi nazorna, preto som si ju stiahla. Ak si ju niekto spozná, kľudne sa označte.
Autorka:
DPO znamená dní po ovulácii
@glade22 tak mne napriklad test ukazoval stale neviditelnu čiarku a ráno som ju mala dokonca slabšiu než večer (kontrolovala som či tmavne kedže bola extremne slabunka) a kolajnice som mala realne asi až v 7tt, ale pri mimomaternicovom som mala kolajnice hned 🤷♀️ momentalne som v 21tt a tiež mi všetci na začiatku hovorili že to nie su pozitivne testy a hluposti 😅 tak som zvedava ako to autorke dopadne
Dostala som lieky a injekciu na zastavenie krvacania..a mám čakať čo sa bude diať ..som v 6 tt 🙂
cele je to nejake divne....nechce sa mi verit, ze by sestricka poslala prec krvacajucu zenu, co povie, ze je tehotna s tym, ze ma prist, ked prestane krvacat...cudne takmer negativne testy a nakoniec, ze v 6tt....bud su tam nepresnosti v popisei, alebo je to vymyslene
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@antonia56 dobre a?
Ak mas takyto problem treba volat v prvom rade gynekolovi.