4 dni mi mešká menzes, test je negatívny a smrdí mi káva

paja883
14. jan 2022

Ahojte baby, idem si po radu. 4den mi to mešká a test je stále jasne negatívny. Hrozne mi smrdí káva čo mi pred tým nesmrdela a omnoho viac vnímam chute či pachy a dotyky. Pri prvom tehu ma len hrozne boleli prsia teraz nič. Myslite že môžem byť tehotná aj keď je test stále negatívny? Stik sme mali pred počas aj po ovulácii dokonca aj pri poslednom dni ms (počas ovu som aj mala priehľadný výtok- odvtedy bol veľmi hustý biely (bez zápachu a svrbenia)a vyskytuje sa do teraz ale v menšom množstve). Máte skusenost? Pekný večer 🙂

moze
14. jan 2022

Pockala by som par dni a test zopakovala. U mna boli podobne priznaky tehotenstva.

iva4444
14. jan 2022

@paja883 ahoj.ja som si robila test na 7 deň,pretože som neverila, že môžem byť ešte niekedy tehu..a už boli krásne dve čiarky..príznaky prišli až neskôr..(bolestivé prsia,nevoľnosť,nemohla som si umývať zuby,keď som zacítila chuť pasty išla som🤮-dlho trvalo aby som našla '"tu vhodnú") a inak som nemala nič..až potom neskôr problémy ..držím palce🙂

julka828
14. jan 2022

@paja883 nahovaras si

paja883
autor
14. jan 2022

@moze ďakujem za odpoved, test si určite zopakujem keď mi bude ms meškať ďalej 🙂

paja883
autor
14. jan 2022

@iva4444 a pred tým ste mali na teste iba jednu čiarku alebo ducha?

pondelok01
14. jan 2022

@paja883 ak mas tehotenske priznaky, ktore su sposobene vysokou hladinou hormonu, tak by to test urcite zachytil.

sejbipi
14. jan 2022

Pokiaľ máš príznaky, ktoré sa dostavujú v priemere až okolo 6-8tt, tak by si mala také koľajnice na teste, že koniec. Ja som si robila test po 20.dni meškania, vyšli jasné || a len som mala citlivejšie prsia počas kráčania, nič viac.

iva4444
15. jan 2022

@paja883 vravím že až na 7 .deň od meškania ms som si robila test.kedze som si myslela že zase ide len o nejaký zápal alebo niečo..ja už som neverila že ešte "malinká" sa podarí😁

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre