Ahojte, vyšiel mi takýto duch na teste, asi 4 dní mi mešká menštruácia. Test RapiClear. Myslíte že som tehotná alebo skôr nie? Aké máte skúsenosti? Ďakujem 😘
Tento test mi urobil ducha - falošného. Ale ten duch bol určite slabší ako táto čiarka. Čiže za mňa je to tehotenstvo,. Ale na skúšku by som skúsila ešte iný test 🙂
Anooo
@vuvu163 jasne gratulujem. Akurat je tam zrejme este menej toho hormonu kedze je to zaciatok. Sprav si este zajtra hned rano a uz bude hadam normalna aj druha ciarka 🙂
ja som mala slabšiu čiarku a práve mi večeria v kuchyni :D
Povedala by som, ze pozitivny je. Nevyzera to ani ako duch, kedze ta ciaka je na to podla mna celkom silna. Pretestuj sa o par dni, no myslim, ze vysledok je uz teraz jasny
Ja som mala takú slabú čiarku ako ty a len silnela , tak drzim palce😊
@vuvu163 mohla byt kamoska tehotna ale bolo to biochemicke. Ja som mala vzdy takychto dusikov. Si tehotna, ci uspesne ukaze cas. Ale si 🙂
Tehotenské testy vždy platí, ak sú dve čiarky, je to pozitívne. Je jedno, či sú rovnako silné alebo slabšia, skrátka ak sú dve a normálne viditeľné - teda nie pod lupou, v negatíve a podobne kadejaké úpravy, tak je to tehotenstvo.
Co sa týka kamarátky, kľudne mohlo ísť u nej o biochemické tehotenstvo. Ak mala dve čiarky, bola tehotná.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Návod nebol pribalený? Veď vidíš, že sú tam 2 čiarky