4 dni mi mešká menzes a testy sú negatívne

nikaromankova2017
19. sep 2021

4 Dní mešká mi MS. a 3x testy negatívne za sebou prvý 3.9 druhy 6.9 a tretí včera 18.9 a negatívne. Asi že som prechladnuta alebo neviem. Bolia ma ladviny. Stále čakám a dúfam že dostanem MS. A nič. Mám obavy. Mám za sebou 2 deti. A 3tie nechcem. Ďakujem poraďte .

lenka7477
19. sep 2021

Ak ťa bolia ladviny , skôr skús dajaké čaje na prečistenie, žihľavový napr. môžeš byť prechladnutá .

nikaromankova2017
autor
19. sep 2021

@lenka7477 Aha Jasne ďakujem. Ale také čaje kde nájdem?. Tak sa môžem tešiť že nie som tehu?

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
spadnutaslivka
19. sep 2021

4 dni ti mešká odkedy? 3 testy si robila v rozmedzí 2 týždňov, tak už ti mešká 2 týždne? inak bežne sa omeškajú/vynechajú, ak si chorá. mne chrípka na pol roka rozhádzala cyklus. a korona tiež cca na pol roka, aj som mala vynechané. takže je dosť možné, že si chorá. Treba zájsť k dr. na vyšetrenie, ak bolia ľadviny.

veronice
19. sep 2021

No, ak ti 4 sni meska MS, to znamena ze si ju mala dostat 15.9. Cize prve dva testy si robila uplne z ytocne (jedine ze by si sa sekla v datumoch) a vcerajsi pokial nebol robeny z ranneho mocu tiez nemusel ukazat spravne. Takze, ja byt tebou spravim nasledovne - kup este jeden test a sprav ho o 2 dni z prveho ranneho mocu. Ak si aj nachladnuta a bolia ta oblicky, pi vela vela caju (nejaky urologicky) a vela vody a uvidis o tie dva dni ci sa ti polepsi alebo lride ms alebo vyjde pozitivny test alebo ti to proste len tento mesiac trochu viac meska 😉

veronice
19. sep 2021

A zeny prosim vas, ziadne ladviny a uz vobec nie ľadviny 🙈🙈 oblicky prosim, OBLICKY. (prepacte za vylev ale odkedy som v zdravotnickom casopise videla slovo ĽADVINY strasie ma vzdy ked to vidim znova 🙈😁🤦‍♀️

nelca0510
19. sep 2021

@veronice to je ako keď ľudia hovoria za chvíľu namiesto o chvíľku alebo to najhoršie, čo som počula "zrobiť"

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
spadnutaslivka
19. sep 2021

@nelca0510 @veronice Podstatné meno ľadvina má praslovanský pôvod (z praslovanského lędva) a v slovenčine sa hodnotí ako spisovný výraz, ktorý sa však nepoužíva ako odborný termín. V odbornej terminológii sa pre párový orgán v tele cicavcov vylučujúci moč používa pomenovanie oblička. Takto sú slová ľadvina a oblička spracované vo všetkých aktuálnych slovníkoch slovenského jazyka a slovo ľadvina sa ako spisovný výraz uvádza aj v Pravidlách slovenského pravopisu.Čítajte viac: https://jazykovaporadna.sme.sk/q/9239/#ixzz76wG...
za chvíľu a o chvíľu je rozdiel, ktorý mnohí ľudia ani nepoznajú. a zrobiť je nárečové slovo 😉

veronice
19. sep 2021

@viestta co su pokrutky? 😁🙈🙈

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
alenka7777
19. sep 2021

@spadnutaslivka zrobiť je spisovne slovo

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nikaromankova2017
autor
20. sep 2021

@spadnutaslivka Ďakujem.Test ďalší spraveny po 2 týždňov. Ďakujem asi áno.

nikaromankova2017
autor
20. sep 2021

@ptmt1011 Ďakujem tak dúfajme.

22abigail22
20. sep 2021

@nikaromankova2017 mne sa raz stalo, že keď som bola prechladnutá tak sa mi vynechalo jeden celý mesiac (cyklus). 🤷

nikaromankova2017
autor
20. sep 2021

@22abigail22 Ďakujem ano to viem dr mi to spomenul po pôrode.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre