4 dni mi mešká menzes a test je negatívny

drm21
27. mar 2023

Zdravím, žienky mate niektorá skúsenosť že vám už 4 deň mešká menzes ale test je negatívny? Na konci februára som prekonala potrat v 6tt, nebol potrebný zákrok. Podbruško ma boli aj pichá vo vaječníkoch a prsia bolestivé, mate s tým niekto skúsenosti?

noemikatka
27. mar 2023

@drm21 mohla byť oneskorene ovulácia vtedy príde aj menzes neskôr alebo ste tehu a ešte nezaznamenal test mam kamošku ktorej meškali 10dni až potom ukázal test

floki1994
27. mar 2023

@drm21 ono to je normalne...aj ked ten potrat bol v skorom stadiu tehu tak to telo predsa len zaznamenalo...musi sa trosku spamatat...

drm21
autor
27. mar 2023

@floki1994 len to je to že po potrate som ms dostala 5 týždeň a teraz ďalší mesiac stále nič

drm21
autor
27. mar 2023

@noemikatka vôbec si to neviem vysvetliť, isto by sme sa tešili len sa bojím aby to nebolo čosi vážne

floki1994
27. mar 2023

@drm21 vsak potrat bol na konci februara ako pises vyssie..potom si zjavne krvacala ...odvtedy je este cca mesiac nie? Tak MS este ma prist len nie?

drm21
autor
27. mar 2023

@floki1994 áno ako píšem 4 deň mešká a test je negat

drm21
autor
27. mar 2023

@floki1994 juj až teraz pozerám, koniec januára tam malo byt 🤦‍♀️

floki1994
28. mar 2023

@drm21 aha tak to potom ano...a docistila si sa dobre...bola si na kontrole? Ono kym sa telo da dokopy su tie vykyvy vraj bezne..tak mi aspon hovorila lekarka..ale skus este pockat par dni a urobit test

drm21
autor
28. mar 2023

@floki1994 Áno Jasné Bola som dvakrát na kontrole A teraz 18. 4 mám dokonca ďalšiu kontrolu aby vedel doktor povedať či sa môžeme pokúšať o ďalšie, lebo mi odporučil aj dva cykli radšej počkať zrejme nízka sliznica ako som pochopila... len Bolia ma príšerne kríže a pobolievať celé bruško Ale nie je nikde ale tak mám taký pocit tiež že som mala posunutú aj ovuláciu že zrejme ešte počkám do konca týždňa a keď tak začiatkom ďalšieho skúsim kontaktovať lekára.. Len mám skôr obavy tým že chceme mať ďalšie bábo aby náhodou sa niečo tam dole neudialo

floki1994
28. mar 2023

@drm21 ak sa velmi bojis a mas bolesti zbehni si tam skor nech ta pozrie..ja som po potrate mala naozaj bolestivu MS ...mozno sa to este len spusta..skus sj dat horucu vanu a uvidis...

drm21
autor
28. mar 2023

@floki1994 určite skúsim, Zatiaľ sa to nie je veľmi silné bolesti len sú také silnejšie takže tiež uvažuje o tom že ak som mala o týždeň posunú tú ovuláciu že pravdepodobné menzes môže tiež prísť až teraz ku koncu týždňa tak uvidím Ďakujem krásne za rady💖

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre