Zdravím, žienky mate niektorá skúsenosť že vám už 4 deň mešká menzes ale test je negatívny? Na konci februára som prekonala potrat v 6tt, nebol potrebný zákrok. Podbruško ma boli aj pichá vo vaječníkoch a prsia bolestivé, mate s tým niekto skúsenosti?
@noemikatka vôbec si to neviem vysvetliť, isto by sme sa tešili len sa bojím aby to nebolo čosi vážne
@floki1994 Áno Jasné Bola som dvakrát na kontrole A teraz 18. 4 mám dokonca ďalšiu kontrolu aby vedel doktor povedať či sa môžeme pokúšať o ďalšie, lebo mi odporučil aj dva cykli radšej počkať zrejme nízka sliznica ako som pochopila... len Bolia ma príšerne kríže a pobolievať celé bruško Ale nie je nikde ale tak mám taký pocit tiež že som mala posunutú aj ovuláciu že zrejme ešte počkám do konca týždňa a keď tak začiatkom ďalšieho skúsim kontaktovať lekára.. Len mám skôr obavy tým že chceme mať ďalšie bábo aby náhodou sa niečo tam dole neudialo
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@drm21 mohla byť oneskorene ovulácia vtedy príde aj menzes neskôr alebo ste tehu a ešte nezaznamenal test mam kamošku ktorej meškali 10dni až potom ukázal test