4 dni mi mešká menzes a ťažko sa mi leží na bruchu

10. dec 2020

Ahojte bola niektorá v takejto situácii ako ja?

Menštruáciu som mala dostať 6.12 čiže 4 dni mi mešká. Brala som silné antibiotika, žiadne bolesti pred menštruáciou nemám, no dnes som pocítila že mám nejaké citlivé a boľavé prsia. Na bruchu sa mi ťažko leží, je dôvod na paniku? 😅 Test si kúpim v sobotu aby som bola istejšia a kľudnejšia.

amelia000
10. dec 2020

Nie, nieje dovod na paniku.

domka555
10. dec 2020

Ja som tiež presne brala ATB, mala som mať menštruáciu 5.12. a prišla až 9.12. Akákoľvek infekcia v tele môže spôsobiť meškanie, takisto nejaké hormonálne zmeny alebo stres. Ešte skúste počkať.

majamat
10. dec 2020

baby ti uz napisali.
len taky dodatok. na bruchu som nemohla lezat koli tehu az neikedy v 4-5m. citila som ze tam nieco je, samozrejme maternica s mojou dcerou 😀 no dovtedy som tam nic necitila a uz vbec nie na zaciatku.

sasesoe
10. dec 2020

No najdolezitejsia otazka je, kedy si mala ovulaciu (ci nebola posunuta kvoli atb) a ci si v tom case mala pohlavny styk. V zavistlosti od veku, liekov, hormonov vykyvy v cykle mozu byt, ich pricinou nemusi byt tehotenstvo, ale i tak to niekedy je lepsie riesit s lekarom. Tym ale nemyslim taketo male meskanie. Drzim palce, nech to dopadne podla Tvojich ocakavani 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre