Ahojte bola niektorá v takejto situácii ako ja?
Menštruáciu som mala dostať 6.12 čiže 4 dni mi mešká. Brala som silné antibiotika, žiadne bolesti pred menštruáciou nemám, no dnes som pocítila že mám nejaké citlivé a boľavé prsia. Na bruchu sa mi ťažko leží, je dôvod na paniku? 😅 Test si kúpim v sobotu aby som bola istejšia a kľudnejšia.
Ja som tiež presne brala ATB, mala som mať menštruáciu 5.12. a prišla až 9.12. Akákoľvek infekcia v tele môže spôsobiť meškanie, takisto nejaké hormonálne zmeny alebo stres. Ešte skúste počkať.
baby ti uz napisali.
len taky dodatok. na bruchu som nemohla lezat koli tehu az neikedy v 4-5m. citila som ze tam nieco je, samozrejme maternica s mojou dcerou 😀 no dovtedy som tam nic necitila a uz vbec nie na zaciatku.
No najdolezitejsia otazka je, kedy si mala ovulaciu (ci nebola posunuta kvoli atb) a ci si v tom case mala pohlavny styk. V zavistlosti od veku, liekov, hormonov vykyvy v cykle mozu byt, ich pricinou nemusi byt tehotenstvo, ale i tak to niekedy je lepsie riesit s lekarom. Tym ale nemyslim taketo male meskanie. Drzim palce, nech to dopadne podla Tvojich ocakavani 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Nie, nieje dovod na paniku.