37 dní od styku ,, ms měška 4 dní ,, mám byť pokojná ,že nie som tehotná ,lebo mám stresy
Test uz viac negativny nemoze byt ako je tento tvoj.. Snad vidis nie??
Prave preto ze mas stresy ti meska
test, ktory si pridala je negativny takze sa nemusis bat. asi ti mrcha meska z nejakych inych dovodov.
uz 10dni pos tyku, byva aspon duch, po 37dnoch by museli byt riadne kolajnice, keby si tehu.
Ja tam nič nevidím, myslím že nie si tehotná, nebola si chorá alebo si nebrala nejaké lieky?
@silvena gratulujem ,, fuuh pre niekoho nadšenie z druhej čiarky,, pre druhého úľava ,že tam ešte nieje ;)
Môžem aj ja o rádu mne mešká 10 dni menštruácia 4 testy negatívne dneska ráno som zasa robila vyšiel negatívny lekár mi kázal prísť až 15 deň
Ahojte baby... mne mešká 5 dní už... test je negatívny... v strese naozaj nie som, som kľudná osoba... mohla by to byť cysta? 🙄 Prechladnuta nie som necítim žiadne bolesti... Vďaka za odpoveď
@lulinka31071989 no, to vyzera na ducha, pasik sa mi zda ruzovkasty, ale fotky vela skresluju a tlmia farby. skus este po 2 dnoch zopakovat,a le vyzera to na tehu. vyzera to fakt slubne. drzim palce.
@lulinka31071989 vyzera pozitivny
@terina25 skúsim o dva dni, včera bola slabšia čiarka.
@lulinka31071989 fuha, no tazko povedat. moze to byt biochemicke tehu, moze to byt aj normalne tehu s ms ( niektore zeny mavaju ). uvidis,a ko to bude pokracovat.
ak yb si krvacala vlemi, mozes zajst do nemocky. ak by to bolo slabe, alebo ak by aj nie, neskor skus urobit test znovu.
@majamat ďakujem pekne za odpoveď
@lulinka31071989 no vyzera byt silnejsia. este nic nie je stratene. a ako si na tom? ako ms, ake je krvacanie a krce nemas?
@silvena tiež mi takto svietila druhá čiarka presne na 4 deň meškania😁 Gratulujem!
@lulinka31071989 super. no vyzera to dobre. drzim palce daj potom vediet.
na sone este nemusi nic vidiet. asi ej to skoro. zrejme aj posunuta ovulka.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Test je negatívny, takže ano buď kľudná. Meškať môže kľudne z toho stresu. Alebo si prechladnuta, prípadne nebola si chorá. 4 dni nie je tak veľa, ak by meškala dlhšie skoč doktorovi zistí príčinu. Ale keď si v strese tak pravdepodobne to bude dôvod meškania.