4 dni mi mešká menštruácia. Môžem byť tehotná?

mia885
26. dec 2013

Ahojte babulky, som vo velkom strese, uz dnes je to 4. Den co mi meska menstruacia, som 3,5 mesiaca po porode, ratam to podla 28 dnoveho cyklu ako som to mavala pred tym, povedzte , je 4 dni podla vas vela? Mozem byt tehotna?lebo 3 mesiace po porode este nemusi byt cyklus pravidelny , podla mna, a navyse v poslednych dnoch som zazila vela stresov, pred tyzdnom a pol sme sa vratili z druhej dovolenky od kedy mame babatko, moze byt meskanie sposobene aj zmenou prostredia a stresom? Dakujem za vsetky nazory a dufam ze coskoro uz budem zas mat menstruaciu, lebo teraz sa naozaj velmi bojim.

evelynm
26. dec 2013

@mia885 , moznosti je viacero, Ale ak sa stresujes, aj to moze byt dovod na meskanie menstruacie. A ani ti to nerobi teraz, kratko po porode, dobre. Aj dietatko to citi.
Takze skus sa trosku upokojit, teraz uz aj tak nic nevyriesis, zajtra si kup test a mozno budes vediet, na com si. Drzim palce.

mia885
autor
26. dec 2013

Ked ja sa aj bojim urobit si test, lebo dalsie dietatko teraz na to sa necitim, chcem sa naplno venovat mojemu drobcovi, a stresy zatial babatko nevnima, je spokojne, dobre, neplacka, stresy nie su z toho ze som po porode s miminkom je vsetko ok, zvladam, ale to su ine veci,,

mia885
autor
26. dec 2013

:( :( :(

evelynm
26. dec 2013

@mia885 , bojis sa toho, ze si tehotna kratko po porode. to chapem. Ale ak si urobis ci neurobis, tym sa tvoja situacia nezmeni a aspon budes vediet, na com si. Stresy babatko moze vnimat, chvalabohu, ze je spokojnucke, to je dobre 🙂 , len vies, ked sme my, mamy v nepohode, deticky to z nas vycitia. A ak mas aj ine starosti - spravne som to pochopila? tak sa pokus ich nejako prijatelne riesit. Si v obdobi, kedy by si si mala vychutnavat pekne pocity, radost z materstva 🙂 .

baruskas
26. dec 2013

možne to je... medzi mnou a sestrou je 1 rok a 3 dni...takže hupky dupky pre test 🙂

mia885
autor
26. dec 2013

Tie problemy sa vsak nedaju riesit zo dnama den, a vsetko je tak komplikovane:(((( som stastna mam babatko ale aj plna neistoty z buducnosti, idem este cakat radsej par dni, babatko dalsie chceme ale az neskor ked sa situacia zmeni

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre