Ahojte baby. Potrebovala by som poradiť ... S priateľom sa snažíme o baby 🙂 .. A teraz neviem či som alebo sa moje telo blázni .. Cyklus mám zvyčajne 32 dni , teraz mi to mešká 4 dni , dnes som si urobila test no bol negatívny... . Bolesť v krížoch , kúsok náladovosť a strašná zima,, teraz som začala pociťovať bolesť v podbrušku ... ( zvyčajne keď mi prichádza mrcha tak cítim iba pravý vaječník no teraz celé podbruško ,,kŕče , takúto bolesť som ešte necítila ) a k tomu výtok takze vôbec neviem ako to mám brat ... Kedže som teraz na dovolenke k doktorke možem ísť o týžden ..
Mal niekto niečo podobne? Nejaké názory ?
Ďakujem 🙂 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
A ked pojdes k doktorke o tyzden tak sa nieco strasne stane? aj keby si bola tehotna a tyzden o tom este vediet nebudes zmeni sa nieco na tom? Co tu chces pocut vlastne? tu nie su vestice a nikto ti nepovie, ci si, ci nie si tehotna. Ked mas negativny test, ber to, ze tehotna nie si a tyzden snad nie je taka dlha doba, aby si nemohla pockat bez zbytocnych otazok na MK, lebo tu sa aj tak nedozvies nic, coby si nevedela.