4 dni do menzesu a negatívny test

daniela_p
27. dec 2021

Ahojte, s manželom sme mali sex presne počas plodných dní aj v deň ovulácie (16.12.) .. Teraz na 11 deň po ovulácii som si robila test a je negatívny 😕 mala som ten z dmky top baby test .. máte s tým niektorá skúsenosť ? Sú spoľahlivé ? Alebo len skoro som si robila test a je šanca, že ešte môžem byť tehotná? Menštruáciu mám mať 30.12. Pichanie v podbrušku mám, aj citlivé prsníky .. ale presne takto mám aj PMS.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
basska23
27. dec 2021

@daniela_p ahoj ja presne tak isto ako ty 😉 až som sa zľakla že som to písala ja 😂
U mňa tiež test biely 😏 pridaj sa k snažilkám 🙂

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
daniela_p
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
daniela_p
autor
27. dec 2021

@bambulienka25 mám kúpený aj clear blue, ktorý sa môže robiť už 5 dni pred očakávaniu ms, ale neviem prečo som si urobila ten iný 🤷🏼‍♀️

daniela_p
autor
27. dec 2021

@basska23 heh ďakujem za radu a držím palce nech sa podarí ! 🤗

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
daniela_p
autor
27. dec 2021

@bambulienka25 no hádam nič iné ako čakať mi neostáva .. len som čítala, že veľa žien už pred ms mali pozitívny test .. tak som taká nedockava

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
daniela_p
autor
27. dec 2021

@bambulienka25 ďakujem 🤗

maminkadeticiek
27. dec 2021

11 den po ovulacii uz naozaj ukaze slabucku ciarku,ruzovkasteho ducha.Ale musis si byt ista terminom ovulacie.Mam to otestovane viacerymi tehotenstvami.Ak vies presne kedy bola ovu tak aj pepino ukaze uz 10 dpo,aj mamatest,aj womansecret.

daniela_p
autor
27. dec 2021

@maminkadeticiek áno viem kedy som mala ovu … no tak to ma teda nepotešilo 😞 zajtra ešte skúsim clear blue

maminkadeticiek
27. dec 2021

@daniela_p Pozri,ja som si vzdy vravela,ze sanca sa straca az prichodom menstruacie,takze este vydrz.Telo kazdej z nas je jedinecne,sama uvidis.

katka281
27. dec 2021

@daniela_p baby top test mi ako prvy a jediny ukazal tehotenstvo, za mna spolahlivy je. Ale ukazal mi to tusim 2 dni pred ocakavanou menstruaciou. Nechodila mi uplne pravidelne tak kto vie. Skus sa otestovat v den meskajucej ms, popripade ak si veeelmi nedockava tak den pred... niekedy to zenam ukaze dokonca az po tyzdnovom meskani 🤷‍♀️ este nic nie je stratene. Drzim palce aby bol pozitivny 🍀

sense
27. dec 2021

Meras si BT alebo máš ovuláciu odsledovanu lekárom? Leno ak sa riadis len appkou tak môže byt ešte skoro na test. Počkaj zo 2 - 3dni a ak ms nepríde tak skus test

daniela_p
autor
27. dec 2021

@sense ja mám bolestivú ovulaciu, čiže na 100 % viem kedy ju mám (niekedy si musím dať až tabletku id bolesti) .. ale meriam si bazalnu teplotu .. posledné dni ju mám vyššiu

daniela_p
autor
27. dec 2021

@katka281 ďakujem 🤗 musím teda vydržať ešte pár dní

noemikatka
30. dec 2021

@daniela_p ahoj ako si dopadla došla ms ?

daniela_p
autor
31. dec 2021

@noemikatka nie 🤗 29ho v stredu mi už vyšiel pozitívny a stvrtok ráno další bol pozitívny 🤗♥️

katka281
31. dec 2021

@daniela_p gratulujem a vela zdravicka prajem 🍀

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre