Ahojte, s manželom sme mali sex presne počas plodných dní aj v deň ovulácie (16.12.) .. Teraz na 11 deň po ovulácii som si robila test a je negatívny 😕 mala som ten z dmky top baby test .. máte s tým niektorá skúsenosť ? Sú spoľahlivé ? Alebo len skoro som si robila test a je šanca, že ešte môžem byť tehotná? Menštruáciu mám mať 30.12. Pichanie v podbrušku mám, aj citlivé prsníky .. ale presne takto mám aj PMS.
@bambulienka25 mám kúpený aj clear blue, ktorý sa môže robiť už 5 dni pred očakávaniu ms, ale neviem prečo som si urobila ten iný 🤷🏼♀️
@bambulienka25 no hádam nič iné ako čakať mi neostáva .. len som čítala, že veľa žien už pred ms mali pozitívny test .. tak som taká nedockava
@bambulienka25 ďakujem 🤗
11 den po ovulacii uz naozaj ukaze slabucku ciarku,ruzovkasteho ducha.Ale musis si byt ista terminom ovulacie.Mam to otestovane viacerymi tehotenstvami.Ak vies presne kedy bola ovu tak aj pepino ukaze uz 10 dpo,aj mamatest,aj womansecret.
@maminkadeticiek áno viem kedy som mala ovu … no tak to ma teda nepotešilo 😞 zajtra ešte skúsim clear blue
@daniela_p Pozri,ja som si vzdy vravela,ze sanca sa straca az prichodom menstruacie,takze este vydrz.Telo kazdej z nas je jedinecne,sama uvidis.
@daniela_p baby top test mi ako prvy a jediny ukazal tehotenstvo, za mna spolahlivy je. Ale ukazal mi to tusim 2 dni pred ocakavanou menstruaciou. Nechodila mi uplne pravidelne tak kto vie. Skus sa otestovat v den meskajucej ms, popripade ak si veeelmi nedockava tak den pred... niekedy to zenam ukaze dokonca az po tyzdnovom meskani 🤷♀️ este nic nie je stratene. Drzim palce aby bol pozitivny 🍀
Meras si BT alebo máš ovuláciu odsledovanu lekárom? Leno ak sa riadis len appkou tak môže byt ešte skoro na test. Počkaj zo 2 - 3dni a ak ms nepríde tak skus test
@daniela_p ahoj ako si dopadla došla ms ?
@noemikatka nie 🤗 29ho v stredu mi už vyšiel pozitívny a stvrtok ráno další bol pozitívny 🤗♥️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.