Ahojte baby...1.1.som mala nechraneny sex...teraz mi 4 den meska menzes,vsetky testy boli negativne,nemam ani ziadne priznaky,momentalne mam nadchu uz tyzden a aj stresove obdobie,prosim vas,mozem byt tehotna? Ci moze mi meskat koli nadche? K dr chora ist nemozem,predsa su tam buduce maminky a nechcem ich nakazit,no potrebujem to vediet... po akom case uz by mi mal test ukazat dve ciarky? Som 23 dni od styku a stale noc,ani menzes,ani ciarky,len obcasne bolesti ako mavam pri menzese...dakujem
@miriam1983 ved prave,volala som svojmu gynekologovi,lebo som chora a nechcem nakazit maminky v cakarni,tak povedal,ze pockat do pondelka a ak sa nedostavi,tak treba vylucit aj mimomaternicove tehotenstvo...menzes mam ako hodinky pravidelne,tak sa trosku obavam
Choď k obvodnému a nech ti vezme krv na prítomnosť hcg
@bambuliacick ono niekedy byva pozitivny aj pri mimomaternicovom. Mas nejake bolesti? Meskat ti moze aj preto,ze si chora. Mne chodil tiez presne,vzdy rano v dany den a niekedy sa stalo,ze o tyzden neskor alebo skor :/
@miriam1983 ja so praveze vsetky twsty mala negativne,vsetky uplne a bolesti mam ako pri menzese,ale take slabe ako vzdy....
@bambuliacick mozno to meska naozaj len z choroby,ved ti to nemeska dlho ;)
Podla mna to kludne moze byt kvoli tomu, ze si chora ved to sa stava casto. Neboj sa 🙂
Ako ja by som povedala, ze ti meska prave kvoli tomu stresu a tej chore, co si popisovala. No tak ale uvidis, no ja by som sa priklonila na tuto stranu
@bambuliacick uz ked ti mešká ms by ti ukázalo aspoň slabucka čiarka. Mne tiež ked som mala stres tak ms prišla neskôr. Ak tsk skús test este o dva tri dni.
treba sa pretestovat, no moze to byt tym stresom. uvidis ked si spravis za par dni dalsi test, co sa ti na nom ukaze
@senan uz dorazila mrcha a prave v najlepsom😅
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@bambuliacick 10 DPO uz niekedy test zachyti a ukaze sa slaba ciarka. Ak.by si bola 23 DPO,uz by to test zachytil.