Posledná ms bola v aprili ......27.maja som išla ku gyn...doktorovy urobil mi ultrazvuk ...povedal že tehotenstvo to nieje.Vzal mi krv na hcg..bol zvyšeni........test 3 krat urobeny ...pozitivny.priznaky....nechutenstvo,ospalost,bolesti v podbrušku a aj trochu špinim
do svetlo hneda.31 som zase bola na test hcg krvi bol ešte vyšši.....ultrazvuk zo spodu mi urobil a povedal že nevidno tam nič...ani žiadna reakcia srdječka.
čo si otom myslite .....mam čakat že to bude ....potrat
a mimomaternicové tehotenstvo ste vylúčili?
Podla mna si tehotna u mna do 8 tyzdna tiez nic nevideli a uz mam dve deti 😀 Najskor by ti tu bulbinku ci vacok ci jak sa to vola malo byt vidiet nie hned srdiecko ,,a ja som sa bala a potom som isla o tyzden a uz bolo vidno 😉
Srdiečko nemusí byť hneď počuť...mne tiež ešte v 9 týždni srdiečko nepočuli, až keď som bola v nejakom 12 týždni znovu na ultrazvuku, tak potvrdili reakciu srdca. Držím palce 🙂
Skús iného lekára, čo má lepšie sono alebo zbehni do nemocnice.
može ísť aj o mimomaternicove..ale jednoznačne tam nejaké tehotenstvo je..tiež by som asi zašla do nemocky.
u nas robi doktor utz az po 6 tt, dovtedy nic nevidi a radsej teda ani nechce vysetrovat, aby predisiel takymto situaciam, treba zachovat pokojnu hlavu, pokial mas moznost skoc do nemocky alebo inemu dokimu na utz.. drzim palce, dobre to dopadne, neboj
Ak bol narast hcg dobry , netreba to vzdavat. Na druhej strane to , ze hcg narastlo nic neznamena. Podstatne je ci sa pekne zdvojnasobilo.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
podľa mňa to nemusí byť potrat ale aj tehotenstvo, mne sa stalo to isté tiež doktor nič nevidel ani o týždeň nič nevidel a testy som mala pozitívne, strašil ma že plod tam nie je a bola som z toho zúfalá len som plakala, vzala som kartu a šla som k inému doktorovi ten ma objednal o 7 dní nato a bola som 6+1tt. A malé bábo už bolo vidno. Neboj dúfam že to bude aj tvoj prípad. držím palce a daj potom vedieť.