39. deň cyklu a nemám menzes

bejulik3
14. nov 2013

ahojte dievčatá...poradí mi prosím Vás niekto? Už rok sa s partnerom snažíme o bábätko. Moj cyklus je celkom nepravidelný, medzi 30-35 dní. Práve mám 39 deň cyklu a menštruácia nikde, cítim tlaky v podbrušku ako vždy pred menštruáciou, dnes som si robila test, ale bol negatívny....momentálne užívam antibiotiká...nádej že som tehotná dosť klesla po tom dnešnom teste. Myslíte si, že aj napriek tomu by som mohla byť tehotná? Veľmi by som si to priala....ďakujem za rady

farmacka
14. nov 2013

tehotna byt mozes, ale ked beries ATB, asi si chora a vtedy moze menzes meskat.. ja som tiez bola prechladnuta, menzes meskal, myslela som si, ze je to chorobou a veru som tehotna bola.. na teste sa ti to este nemusi ukazat, hoci by malo, takze momentalne su obe moznosti v hre, neda sa vylucit ani jedna..

dionyzka
14. nov 2013

@bejulik3 ked si chora a telo mas rozhadzane antibiotikami, tak moze meskanie sposobovat toto. Ale na druhej strane, ja osobne by som na Tvojom mieste bolo velmi rada, keby som nebola tehotna. Zaciatok tehotenstva a antibiotika k tomu mozu mat nezvratne nasledky. Pri antibiotikach by som sa o dietatko nesnazila a ani tese po nich.

bejulik3
autor
14. nov 2013

dakujem za odpovede... 🙂 tieto antibiotika mi predpisala moja gynekologička a mnoho ludi vravi že ak to ma mat negativny vplyv na plod v prvych dnoch tehotenstva tak plod by sa neudrzal v tele....tak teraz neviem ako to je...samozrejme mam strach ze ak by som bola tehotna, aby sa nieco nestalo dietatku, tiez som si povedala, ze mozno by bolo teraz lepsie aby som tehotna nebola...

dionyzka
14. nov 2013

@bejulik3 vzdy je to lepsie splodit dieta bez chemie, to je jasne. Ak ich mas od gynekologa, ktory vie, ze sa snazis otehotniet, tak mal nastavit liecbu s najmensimi rizikami a nasledkami. Alebo Ta na to upozornit, ze teraz radsej babatko nie. Zial, nie vzdy je pravda, ze ak antibiotika alebo ine lieky, ktore maju negativny vplyv na plod, urcite sa v tele matky babatko neudrzi.
V kazdom pripade urcite nestresuj a netrap sa. Este pockaj a potom uvidis.

bejulik3
autor
14. nov 2013

akurat len tak som si zo srandy urobila ovulacny test a ten mi ukazal, ze mam momentalne ovulaciu...tak ja uz nechapem co sa deje...

bejulik3
autor
14. nov 2013

ja som bola u obvodnej doktorky, pretoze som dostala anginu a kedze uz vtedy mi meskala menstruacia tak ma poslala na gynekologiu aby som sa dohodla s gynekologom aku liecbu treba nasadit, gynekolog mi povedal ze je prvorade liecit zapal ktory mam v tele ak by som bola tehotna, pretoze ten by mohol tiez sposobit komplikacie ak by bol nelieceny :((( trapi ma to hlavne preto, lebo ja niesom typ ktory sa takto pcha liekmi kedze aj antibiotika som naposledy uzivala pred dvomi rokmi....len to cakanie je uplne nekonecne....

mimka11111
14. nov 2013

@bejulik3 ahoj,tiež mám podobný cyklus a vždy som v očakávaní 😅 , ked mi mms mešká......žial, sviňucha, zatial vždy dorazí ☹ .....mala som cyklus, kedy som mala všetky tehot. príznaky, len tt bol negat, resp. druhá čiarka bola velmi slabulinká...na 47 deň cyklu som mms dostala 😠 ..... u teba to ale samozrejme tak nemusí byť, ak máš dlhší cyklus, aj ovulácia sa ti mohla pposunúť, skús testnúť o pár dní, držím palce 😉

bejulik3
autor
14. nov 2013

mimka11111 ďakujem za podporu, nie som v tom sama 🙂 a vy sa koľko snažíte o bábo? neviem si predstaviť, že by som na 47 deň dostala menštruáciu....musi to byt hrozne, hlavne ked si uz clovek naozaj mysli ze sa to konecne podarilo...vždy keď dostanem tak som taka sklamana...myslim ze u mna vela robi aj psychika...

tamarka9
14. nov 2013

@bejulik3 ahoj, takze kusok na ukludnie, ak si aj tehu je dolezite vediet ako dlho, pretoze pokial sa vajko pekne neusidli v maternici a nezacne tvorit placentu, tak embryo je vyzivovane uplne inou cestou a teda skodlive latky ako lieky sa k nemu nedostanu. Tato faza trva individualne ale urcite aspon 14 dni od oplodnenia. A co sa tyka ovu testov, mnohe baby mali ovu testy pozitivne davno pred tehu testami, ja som mala ovu pozitivny uz 3 dni pred ocakavanou ms a tehu prvy duch 35 DC, cyklus mavam tak 27 dni. Takze podla mna je to na dobrej ceste. Ako dlho mas este brat ATB?

mimka11111
14. nov 2013

@bejulik3 snažíme sa viac ako 2 roky

bejulik3
autor
14. nov 2013

@tamarka9 ATB uz len do zajtra...ale dost ma zacali boliet vajecniky....vlastne tak ako tesne pred menzesom...dakujem za radu

tamarka9
14. nov 2013

@bejulik3 no tak to je super, ze uz len zajtra, to mozes byt kludna...a brusko boli ako pred ms, to je prave na porazenie ze tehu priznaky su rovnake ako ms priznaky...ale drzim palce, nech to dobre dopadne 😉

bejulik3
autor
14. nov 2013

@mimka11111 a boli ste aj na nejakych vysetreniach? ja som sa dohodla s gynekologom ze ak sa nam do konca roka nepodari (presne po roku snazenia) tak sa mam zastavit a zacne sa to aktivne riesit...ani neviem co nas caka :(

bejulik3
autor
14. nov 2013

@tamarka9 ved prave toto cakanie je najhorsie....uvidim, stale dufam...dakujem a dam vedie ako to dopadlo

mimka11111
14. nov 2013

@bejulik3 vieš, skôr by som povedala, že som už prestala "bojovať" ☹ , menila som gynekologičku, nič so mnou nerobila, aj ked som mala nejaký problém, vždy to bola podla nej len "hormonálna porucha", to vedela povedať bez toho,aby mi zobrala čo len raz krv.....merala som si BT, samozrejme, vždy ked mi v druhej fáze cyklu teplota klesla, klesla aj moja "snaha" bojovať.....po zmene lekára boli všetky výsledky ok, nový gynekolog mi robil dokonca aj folikulometriu, všetko bolo ok, ovulácia prebieha, čo samozrejme aj cítim.......v lete mal ísť partner na spermiogram, ale akosi sme sa k tomu nedostali, lebo vždy bolo niečo iné, čo sa muselo riešiť.......mám už 35 a UO odmietam, príde mi to ako bábo vynútené za každú cenu a to nechcem.....momentálne užívam už druhý mesiac inofolic.....som tak z toho všetkého sklamaná, že nemám vôbec chuť dalej akokolvek bojovať a chodiť po všelijakých vyšetreniach......deptá ma to o to viac, ked vidím okolo seba ženy, ktoré boli celý život naliate v alkohole, fajčili a neviem čo ešte, proste aj tie sociálne podmienky sú slabé a oni nemajú problém otehotnieť bez akejkolvek snahy.... ☹ už nad bábom akosi ani nepremýšlam, aj ked v kútiku duše velmi túžim po tom, aby som konečne otehotnela......no a takto by som mohla pokračovať dalej ☹

bejulik3
autor
14. nov 2013

@mimka11111 ja budem mat 31 rokov a keby mi niekto pred rokom povedal, ze splodit babo z lasky je take tazke, tak by som neverila...ako naschval v mojim okoli v ratane rodiny je niekolko tehuliek, co im zo srdca naozaj prajem, ale mojej psychike to nepridava :(((( a tiez nechapem to co ty, ze baby kt piju fajcia a zuruju a vyspia sa raz s chlapom a su tehotne....a my co uz mame zazemie, mame kde byvat, uz nam chyba len zariadit detsku izbu, tak sa nam nedari....berriem to tak ze asi este nie je ten spravny cas :(((

kefrinky
14. nov 2013

@bejulik3, @mimka1111 Mam asi taky isty problem ako vy, po troch rokoch snazenia som minuly rok konecne otehotnela, zial, aj potratila a teraz je to opat vyse roka co sa nedari....Menzes mi tiez chodi vseliak resp. nechodi ako teraz....od 1.9 a nic....robila som si test a negativny....ale take male boliestky ako keby som uz mala mat menzes mam.....rozmyslam, ze si spravim novy test, ale viem, asi co tam bude, a budem opat z toho sklamana....
A na nalade nepridava vobec to, ked pomaly vsetci na okoli maju alebo cakaju babo alebo cakaju uz druhe babo.... 😒

bejulik3
autor
14. nov 2013

@kefrinky od 1.9? ale to uz je 2,5 mesiaca, to by ti podla mna test urcite ukazal ci si tehotna. a nebola si u doktorky? mne povedala ze mam prist po 10 dnoch omeskania, zoberie krv a uvidi sa... a bola si aj na vysereniach?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre