35 dni po nechránenom sexe a menzes nikde

zanka1689
15. jan 2013

Ahojte prosim potrebujem radu!11.12.12 sme sa pokusili otehotniet u lekara som bola 4 krat no ale stale tam nic nevidno testy negativne vyvolavacka pychnuta no menstruacia nikde neviem ako dalej

zanka1689
autor
15. jan 2013

Baby poradte mi!

mikela22
15. jan 2013

Ahoj zanka menstruacia by ti mala dojst do 14 dni, ak nedojde su dve moznosti-si tehotna no, testy este nezachytili hcg, lebo ho mas velmi nizky, tak skus este otestovat a ak zas bude neg. a menzes nikde zas ti nic ine neostava, len ist na gyndu a zistit, kde je problem. Neboj vsetko bude ok 🙂))))

zuzi0911
15. jan 2013

ak do 14 dni ms nepride treba ist opat na vysetrenie.drzim palce

sisi1503
15. jan 2013

@zanka1689 no asi len cakat co bude dalej...🙂 Moja kamaratka mi hovorila ze pri druhom tehotenstve si robila dva tehotenske testy a oba negativne.Aj jej doktor sa cudoval ze ako je to mozne,ked prisla.k nemu uz bola v osmom tyzdni..

zanka1689
autor
15. jan 2013

baby ked ja sa tak bojim dnes ma seklo v krizach nevedala som sa ani pohnut a musela som ist na pohotovostnu no a tam mi pychli inijekciu a ja sa bojim ze to nejako moze uplizit zarodku☹ 😕

monika1308
16. jan 2013

@zanka1689 len sa nestresuj a neboj, jedna injekcia neublíži... ja som v druhom trimestri dostávala injekcie do krížov asi 4 lebo som mala strašné bolesti a nič sa nestalo. A možno si mala neskoro ovuláciu preto ešte testy neukážu a nič nevidno.. nič iné ti neostáva len čakať tých 14 dní.. viem že 2 týždne je dlho a budeš ako na nožoch ale nemysli na to a nejako sa zabav a zbehne to 🙂 držím pršteky aby ti ten testík potom ukázal // keď mrcha nedojde 🙂

zanka1689
autor
16. jan 2013

@monika1308 Dakujem velmi pekne za podporu no je pravda ze tie 2tyz bude donekonecna lebo ja sa neviem dockat a chceli by sme strasne babetko

irriss
16. jan 2013

@zanka1689
upozornila jsi je na mozne tehotenstvi?

zanka1689
autor
16. jan 2013

@irriss ano ano jasne bez toho by som si ani nedala pychnut

irriss
16. jan 2013

@zanka1689
SUPER 🙂 ,to jsem chtela slyset..takze muzes byt UPLNE klidna.. 😉
"Chtela slyset"..to zni asi divne..tak abychom si rozumely...😉 z tohoto duvodu:
Videla jsem, ze je Ti 18 let,ze chces miminko a tudiz byt maminkou....a tak jsem rada...ze jsi pecliva a mas to vsechno dobre a rozumne "usporadane uvnitr".. 😉
V 18ti letech chtit miminko,je v dnesni dobe temer zazrak..a je super potkat devce..velmi mlade devce,ktere v tom ma jasno a vi, co to znamena...a jaka rizika obnasi..

HODNE STESTI a dej vedet!! 🙂

zanka1689
autor
16. jan 2013

@irriss Dakujem ano dam vediet tak nabuduci tyzden v piatok bude 14dni ked mrcha neprijde tak v pondelok idem k DR a potom napisem co a ako🙂

irriss
16. jan 2013

@zanka1689
V patek radeji ne 😀 😀 😀 😀 😀 😀

zanka1689
autor
16. jan 2013

@irriss preco????

irriss
16. jan 2013

@zanka1689

to bylo spis jako "vtip" v patek jsou tu casto Temata na odreagovani.. 😉
..Ty jsi tu nova, proto jsi vtipu nerozumela.. 🙂
😉
Klidne napis i v patek..!!!! napis sem, do teto TVE TEMY!!! 😉 🙂

zanka1689
autor
16. jan 2013

@irriss OK🙂

zanka1689
autor
12. feb 2013

@irriss tak som v 6tt huraaa

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre