Ahojte prosim potrebujem radu!11.12.12 sme sa pokusili otehotniet u lekara som bola 4 krat no ale stale tam nic nevidno testy negativne vyvolavacka pychnuta no menstruacia nikde neviem ako dalej
Ahoj zanka menstruacia by ti mala dojst do 14 dni, ak nedojde su dve moznosti-si tehotna no, testy este nezachytili hcg, lebo ho mas velmi nizky, tak skus este otestovat a ak zas bude neg. a menzes nikde zas ti nic ine neostava, len ist na gyndu a zistit, kde je problem. Neboj vsetko bude ok 🙂))))
ak do 14 dni ms nepride treba ist opat na vysetrenie.drzim palce
baby ked ja sa tak bojim dnes ma seklo v krizach nevedala som sa ani pohnut a musela som ist na pohotovostnu no a tam mi pychli inijekciu a ja sa bojim ze to nejako moze uplizit zarodku☹ 😕
@zanka1689 len sa nestresuj a neboj, jedna injekcia neublíži... ja som v druhom trimestri dostávala injekcie do krížov asi 4 lebo som mala strašné bolesti a nič sa nestalo. A možno si mala neskoro ovuláciu preto ešte testy neukážu a nič nevidno.. nič iné ti neostáva len čakať tých 14 dní.. viem že 2 týždne je dlho a budeš ako na nožoch ale nemysli na to a nejako sa zabav a zbehne to 🙂 držím pršteky aby ti ten testík potom ukázal // keď mrcha nedojde 🙂
@monika1308 Dakujem velmi pekne za podporu no je pravda ze tie 2tyz bude donekonecna lebo ja sa neviem dockat a chceli by sme strasne babetko
@zanka1689
SUPER 🙂 ,to jsem chtela slyset..takze muzes byt UPLNE klidna.. 😉
"Chtela slyset"..to zni asi divne..tak abychom si rozumely...😉 z tohoto duvodu:
Videla jsem, ze je Ti 18 let,ze chces miminko a tudiz byt maminkou....a tak jsem rada...ze jsi pecliva a mas to vsechno dobre a rozumne "usporadane uvnitr".. 😉
V 18ti letech chtit miminko,je v dnesni dobe temer zazrak..a je super potkat devce..velmi mlade devce,ktere v tom ma jasno a vi, co to znamena...a jaka rizika obnasi..
HODNE STESTI a dej vedet!! 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Baby poradte mi!