Ahojte🙂
Chcela by som sa spýtať, či ste to mali niekto podobne.. Mierne mi mešká menzes. Chodieva mi 28-29.deň (niekedy aj skor), čo vychádza na štvrtok-piatok minulý týždeň. Nevydržala som a v sobotu som si spravila test, bol ale negatívny. Je možné, že som aj tak tehotná? Dnes je to 33.deň, ms zatiaľ neprišiel. Stalo sa niekomu, že mu vyšiel negatívny test a boli ste tehotné? Testovala som príliš skoro? Zatiaľ som nerobila ďalší, nechcem sklamanie. Máme 8 mesačnú dcérku a potešili by sme sa hneď aj druhému bejby 🙂
Dakujem dievcence za odpovede 🙂 chcem pockat este tak 2 dni, vo stvrtok rano testnem a uvidim. Este budem mat 2 dni nadej 😀 Len ma zaujimalo, ci sa to stava, ze vyjde negativny a potom pozitivny, pripadne ci to bolo skoro. Lebo niektore baby pisu, ze aj pred ms testovali a vysiel uz pozitivny 🤷♀️😊
@paloma10 Mne ukazal test tehu az po 15 dnoch meskania napriklad, niekomu ukaze slabu // uz po 1 dni. Pred mrskou by som neodporucala testovat, ludia su potom sklamani. Mas aj nejake tehotenske priznaky? Asi vies porovnat ked uz 1 babo mas..
@sandravallo Ja som ani pri prvom tehu nemala ziadne priznaky okrem bolesti v podbrusku. Ziadne naliate prsia, ziadne nevolnosti ani nic. Teraz takisto ma iba pobolieva v podbrusku, take napatie tam citim a chodim castejsie cikat 😀 To je vsetko.
@paloma10 Daj potom vediet ako to dopadlo ;)
Ja som.pri dcere mala na 4den meskania takeho ducha ze som.si myslela ze tu ciarku tam len chcem vidiet ,a ked som.si.spravils digit.test tak.ukazal tehu
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
no len si pekne sprav test...určite ti to viac napovie ako nejaké skúsenosti mamičiek tu na Mk...