3 týždne mi mešká menzes, môžem byt tehotná ?

alina1234
22. feb 2020

Dobrý deň mamičky .. Mám otázku ..
Menzes mi mešká 3 týždeň,mávam bolesti v podbrušku sem tam ,robila som si tehotenský test pred týždňom a vyšiel mi negatívny ale po čase sa tam objavila taká slabučká čiarka ktorú nebolo poriadne vidieť ale ja som ju tam videla . Robila som si aj digitálny test a vyšiel negatívny plus dalších 5 testov a tiež slabá čiarka . Dnes ráno som si spravila další test digitálny a tiež bol negatívny ale nedalo mi to a otvorila som ho a tiež tam bola jedna čiarka úplne slabučká .. čiarka vôbec nesilnie..
Čo to môže byt ? Môžem byt tehotná ?

mirkava
22. feb 2020

@alina1234 mozes byt tehotna, ja som mala len ducha na teste. Asi by som skocila k Dr. Zoberie krv

jeliz59
22. feb 2020

Hmmm telepaticky sa to určuje veľmi ťažko....
Odpoved na túto zahadu vyrieši len dr..... Takže smer dr.....

alina1234
autor
22. feb 2020

@jeliz59 áno viem že mám ísť k lekárovi len žijem v zahraničí a mám to trosku ťažšie tak preto sa pýtam či sa to nejakej žene už stalo a dostala menzes po Čase ...

veronika1234512345
23. feb 2020

3 týždne je dosť dlhá doba aby si mala iba duchov na teste.
A po limite.
Takže určite skôr k dr aspoň na tu krv no.

bianca9999
10. mar 2020

Dobry den , chcela by som sa poradit. minuly mesiac vo februari sme mali s priatelom pohlavny styk cez plodni dni bolo to 8. Februara 22 som mala dostat menstruaciu ktoru som aj dostala ale najprv som spinila a bola slabsia.. tento mesiac mam dostat menstruaciu 20 teho a mam stale nafuknute brusko a zvykne mi byt rano na zvracanie.. kedy je dobre si spravit test?

bianca9999
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
messue
20. aug 2020

@alina1234 ahoj ako si dopadla bola si tehotna?

monika1112018
14. jan 2021

@messue toto by zaujimalo aj mna

aniee_aniee
1. mar 2021

Zdravim , mne mešká tiež tri týždne a testy negatívne ,, od toho styku je to už 8 týždňov ,, tehotenstvo by to už ukázalo nie :(? Som zmätená

anonym00000
28. júl 2022

@alina1234
@aniee_aniee ako ste dopadli?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre