Dobrý deň mamičky .. Mám otázku ..
Menzes mi mešká 3 týždeň,mávam bolesti v podbrušku sem tam ,robila som si tehotenský test pred týždňom a vyšiel mi negatívny ale po čase sa tam objavila taká slabučká čiarka ktorú nebolo poriadne vidieť ale ja som ju tam videla . Robila som si aj digitálny test a vyšiel negatívny plus dalších 5 testov a tiež slabá čiarka . Dnes ráno som si spravila další test digitálny a tiež bol negatívny ale nedalo mi to a otvorila som ho a tiež tam bola jedna čiarka úplne slabučká .. čiarka vôbec nesilnie..
Čo to môže byt ? Môžem byt tehotná ?
Hmmm telepaticky sa to určuje veľmi ťažko....
Odpoved na túto zahadu vyrieši len dr..... Takže smer dr.....
3 týždne je dosť dlhá doba aby si mala iba duchov na teste.
A po limite.
Takže určite skôr k dr aspoň na tu krv no.
Dobry den , chcela by som sa poradit. minuly mesiac vo februari sme mali s priatelom pohlavny styk cez plodni dni bolo to 8. Februara 22 som mala dostat menstruaciu ktoru som aj dostala ale najprv som spinila a bola slabsia.. tento mesiac mam dostat menstruaciu 20 teho a mam stale nafuknute brusko a zvykne mi byt rano na zvracanie.. kedy je dobre si spravit test?
@messue toto by zaujimalo aj mna
Zdravim , mne mešká tiež tri týždne a testy negatívne ,, od toho styku je to už 8 týždňov ,, tehotenstvo by to už ukázalo nie :(? Som zmätená
@alina1234
@aniee_aniee ako ste dopadli?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@alina1234 mozes byt tehotna, ja som mala len ducha na teste. Asi by som skocila k Dr. Zoberie krv