Ahojte , neviem či si mám urobiť tehotenský test alebo nie,, tri tyzdne mi meška menštruácia na 15 deň meškania som robila test vyšiel negativ ,, ale ms stále nikde , mohol tt ukázať falošné ? ,, Stalo sa vám to niektorej že tehotenský test negatívny a neskôr bol pozitívny (aj keď 15 dní meškania by už ukázal či ?) ://
@rybka1985 máš pravidelnu či ani nie menštruáciu ,, no tiež si vravim len som taká ,že nemôžem ísť k lekárovi lebo mám kárantenu tak čakám hádam príde prírodnou cestou 🙂)
Ja mam polycysticke vajecniky o pravidelnej menstruacii mozem len snivat ;)
Ahojte mne Meska menstruácia 1 mesiac boli ma zaludok stale lenze neviem ci tó nieje preto lebo som prekonala covid alebo preto lebo som brala antibiotikum
Dobry den prajem idem po radu meskala mi Ms 12 dni potom následne dosla úplne riande ale bez bolestna nato som dostala nesmernu chrípku cítim bolest v prisiach mozem byt tehotná
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Test by ti uz po takom case davno ukazal. Zrejme budes mat iny problem. Mne akt.meska 12 dni a tehotna nie som.