ahojte baby chcela by som vediet ci som tehotna 3 testy mi vysli so slabou ciarkou ale ked som si robila digitalny tak vysiel negativne teraz by to malo byt &7 den po oploldneni co myslite soom tehotna alebo nie????
@zuzana_23 ahoj ak tam boli slabe ciarky tak by si mala byt tehu, ale aj tak musis ist k dr nech ti to potvrdi
Tak skus este par dni pockat,stacia aj dva,test ti potom viac ukaze..Palicka by mala byt silnejsi.
Alebo nemusis byt a len si tam tie ciarocky namyslas,mne sa to tak stalo,ze som strasne tuzila po babatku a videla som aj to,co tam nebolo..To len k tomu digi testu
@zuzana_23 mozes byt a nemusis. 7 dni po oplodneni je skoro na testovanie. idelane je najskor 1den pred prichodom ms, ale najlepsie je az ked meska aspon 2-3 dni . tak drzim palce
my sme neplánovali bábo ale mala som neskutočné príznaky tehu, robila som si asi aj 4testy a bol tam duch...potom digi tam nič a nakoniec ms prišla....zašla k dr a povedal mi, že mám silný zápal na maternici...takže najistejší je dr...
dakujem za vase reakcie co sa tyka toha grundia urcite si to nenamyslam su tam 2 ciarky a zapal podla mna by som citila nejake neprijemne svrbenie alebo niečo...som sama velmi zadeva ... 😒
@zuzana_23 zavísí to aj od toho aký test si si robila....akej značky, u mňa sa stalo niekolko krát že RapiClear s citlivosťou 10 mi po zaschnutí urobil čiarky..dokopy 3x, tieto testy sa predávajú aj pod značkou dr.max - ale potom podľa krvi som tehu nebola..a myslím, že ten digi je s citlivosťou až 25
digitalny test je najlepsie robit si den pred mrchou..alebo v den mrchy, preto ti neukazal nic, este nemas hladinu bhcg tak vysoku aby ti to zobrazilo..🙂
denisa87 testy ani neviem to som kupila v nakupnom centre ja totiz nezijem na slovensku takze tie znacky su ine
Podla mna priskoro testuješ. Pockaj do menzesu a ked nepride potom testuj.
jooj ale je to na nervy vazne ale asi budem musiet pockat na tie krvne testy inak to nevidim....
@zuzana_23 ahoj moja ako si dopalda poviem ti sestra urobyla si obycany testik palickovy a ukazalo dva ciarky druha slaba a digitalny neukazal pockala a nakoniec bola tehotna never tym testom bo kamaratka si urbyla vieckrat testy a predstav si boly negativne isla ku lekarovy a uz ne 3mesiaci
@zuzana_23 Ja si myslím, že si tehotná, mne testy dlho neukazovali nič (žiadne druhé čiarky) a to som už bola tehotná s dvojičkami, čo znamená, že čiarka mala byť ešte silnejšia, takže ak ich tam máš, tehotná si (iba ak by to bol nejaký poriadny hormonálny výkyv, čo si nemyslím) 🙂
@zuzana_23 testovala si priskoro, je zbytocne testovat skor nez ti meska mrcha, akurat co sa zbytocne sklames a naplnis vrecka vyrobcom testov. A tiez netreba robit naraz viac testov. Treba si pozriet, ake hcg by si mala teraz mat, podla toho kedy si mohla otehotniet, a podla tej hodnoty si vyberas citlivost testu.
Ak si robila testy s roznou citlivostou - povedzme jeden na 10 a druhy na 25 a ty mas teraz napr. hodnotu 15, tak ten od 10 ti uz ukazal, ten od 25 este nie. Hcg stupa priblizne po 36h, pockaj radsej 48h od posledneho testu a zopakuj to, ale s rovnakou citlivostou. Ale omnoho lepsie je pockat viac dni, v tvojom pripade 1-2 tyzdne, a testovat s menej citlivym testom, pretoze tieto najcitlivejsie testy obcas ukazuju chybne vysledky. Vysledky z krvi vacsinou nevies hned, ale az o par dni (krv ide do labaku, nerobi sa to v ambulancii na pockanie). Ale krv kvoli tehu ti ziaden gyndos nevezme tyzden po styku, to ti uz musi meskat mrcha.
ja uz teda pockam na ms ma prist o 4 dni tak uvidime ci dojde alebo nie
ahojte baby chcem sa spytat menzes mi meska 7 dni ,dneska som si robila test a vysiel mi negativne ..myslite ze by som mala este pockat a robit si opakovane viac testou aleba ist k doktorovi-?
@zuzana_23 myslim ze si testovala skoro, tehu mozes byt podla testu ale este aj s mrchou to moze spontanne odist...ako sa to vela krat stane a zena ani nevie ze je tehotna... pockaj na den mrchy... vtedy by to maloo jasnejsie ukazat...
@torinka87 Ahoj ja ti velmi neporadim tiez mam skor dilemu tak isto ako tebe ale mne meskaju iba 5 dni a vcera poobede som si robila test a bol negativny... no asi si este pockam ci nakoniec mrcha dorazi alebo nie.. v kazdom pripade okrem unavy a to ze prsia ma vobec nebolia ttak ako ma vzdy pred menzesom boleli a podbrusko ma uz par dni ako na menzes pobolieva takze musime asi cakat nic ine neostava... 😒
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
choď k dr., ten ti to potvrdí najlepšie