3 pozitívne testy. Je to tehotenstvo?

lusienka245
29. okt 2018

Dievčatá, poraďte. Vyšli mi po sebe 3 testy pozitívne, aj keď s väčším časovým odstupom ako je uvedené v príbalových info (rôzne značky). Niektoré vyšli aj negatívne, testovala som viac. Tie pozitívne čím novšie, tým slabšia čiarka... Dnes som bola u doktora. Na sone sa mu zdalo, že maternica je dosť nízko, čo nenasvedčuje tehotenstvu. Príznaky mám už vyše týždňa, nevoľnosti, bolesti v prsiach, citlivosť na pachy.. Môže ísť o mimomaternicové tehotenstvo? ☹ Máte niektorá skúsenosti? Zobral mi krv, v stredu by mali byť výsledky...

trinka
29. okt 2018

@lusienka245 alebo aj biochemické ... keď ti slabnú testy 🤷🏼‍♀️😔

lusienka245
autor
29. okt 2018

☹ ☹ ach...

jamimka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kacickah
30. okt 2018

. Tri dni mi meskaju prsia mam citlive snad aj na vzduch a v lavom vajecniku mierne pichanie. Co myslite?

z1984
30. okt 2018

Ja som tak mala a o tyzden zas nic

kaia
30. okt 2018

@kacickah, gratulujem 😉

kacickah
30. okt 2018

@kaia no dufam ze je to tak. Len neviem ci nieje skoro ist lekarovy

kacickah
30. okt 2018

@z1984 nestras mne sa toto stalo prvy krat ze kazdy test ukazal 2 kazdy ina znacka tak sna si nerobia somna srandu

z1984
30. okt 2018

@kacickah dufam ze to bude u teba inak 😉

kaia
30. okt 2018

@kacickah, ja som isla az v 9 tt, uz vidiet srdiecko 💝

kacickah
30. okt 2018

@z1984 ďakujem uvidime

kacickah
30. okt 2018

@kaia skusim ist k lekarovy v stredu uvidime co povie. Po 14 rokoch by to bol zazrak snad si ten hore nerobi somna srandu

z1984
30. okt 2018

@kacickah mne lekar len povedal ze mam zvysene hcg v krvi ale.nevie mi potvrdit tehotenstvo a o tyzden uz nebolo nic. Ale tiez dufam podarilo sa raz podari sa aj druhy krat

kaia
30. okt 2018

@kacickah, podla testov to vyzera na zazrak, tesim sa s Tebou a drzim palce nech je vsetko ako ma byt 🍀

kacickah
30. okt 2018

@kaia dakujem dufam ze ano.

anve
1. nov 2018

@kacickah podla mna si 3 rozne testy nerobia srandu😊 a blahozelam k malemu zazraku😊to ste sa 14 rokov snazili?

kacickah
1. nov 2018

@anve 14 rokov zrovna nie ale bolibtambroky snazenia. Mame potvrdene 6 týždne on2 kontrola tak dufam ze sa babo udrzi

anve
1. nov 2018

@kacickah tak vela oddychuj,drzim palce

michaelamaria
6. nov 2018

@kacickah ahoj po dlhej dobe ..gratulujem a uzivala si nieco na podporu otehotnenia prosim ta

kacickah
7. nov 2018

@michaelamaria ahoj nie nedali nebrala nic. Proste som to vobec uz neriesila zila svoj zivot a ked sme to najmenej cakali to prislo

michaelamaria
7. nov 2018

@kacickah diki za odpoveD.ja som bola na visetreniach v iacare a setko ok akurat niekedy umna nepriebeha ovolucia.a tak pijem alchimekovi caj.uz dlho sa nam nedary .ties som to vipustila z hlavi ze niekedy budem mamou.a tebe sa kolko nedarelo ak smiem vediet.

kacickah
7. nov 2018

@michaelamaria my sme sa snazili 2 roky ovulacia ako sa jej zachcelo priatel nan30 %plodny spavali sme spolu len kedy lekar dovilil. Stres doma praxa vsade a nakoniec som neriesila uz nic zila som si.a nakoniec som otehotnela a to sme spolu spali v poslednej dobe raz za mesiac lebo unava nebolo ani chut ani cas a hla. Teraz uz len cakama na 8tt aby bolo vidiet babatko a modlit nech sme v pohode

michaelamaria
7. nov 2018

@kacickah tak gratulujem a dakujem za pozbudenie mojka.a inac moj muz ma 5mil.spermi tak neviem ako to dalej pojde lekarka povedala ze je to malo☹ stale verim uspechu a diki za odpovede.

kacickah
8. nov 2018

@michaelamaria priatel ma pomale az uplne lenive posielali nas pred 2mesiacmi do martina a ja som povedala ze nejdem sa mi nechcelo riesit behat ze necham to ked budem mat viac chut. Neni zac drzim silno palceky nech sa podary

michaelamaria
8. nov 2018

@kacickah dakujem moc

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre