Ahojte ženy 🙂 Stala sa mi taká vec... Robila som si tri tehotenské testy rôznych značiek, mamatest 10, rapid clear a clear blue , na každom teste dve čiary ... Včera som bola na ženskom na preventívnej prehliadke a brala mi krv, dnes som si volala o výsledky a krv negatívna...Čo si o tom myslíte? Mohla nastať niekde chyba? MS som mala dostať dnes a zatiaľ neprišla...
Áno robila som testy pred MS ..a všetky mi ukazali pozitivne a každý bol ineho druhu... MS som mala dostať dnes a zatiaľ nič...áno brala mi krv na HCG ... A pri preventívke mi povedala, že mám zváčšenú maternicu...sama neviem ...som z toho zmätená
podla mna si tehu 🙂
Zaujímavé. Nevies koľko hcg si mala s krvi? Lebo je istá nízka hodnota pri ktorej sa krv bere ako negatívna.
@petra028 napisala som prispevok a vymazalo mi ho 😒 tak skusim este raz.
zvacsena maternica je normalny stav pred ms, ako aj na zaciatku tehotenstva.
co sa tyka labaku a testov. niektore labaky maju vyssiu normu na hcg, napr. ze negativne je 0-15 a Ty si mala napr. hodnotu 8. cize testy su pozitivne, ale podla noriem labaku je to este negativny vysledok.
cize odporucam ist na krv ako samoplatca o dva dni a hned budes vediet na com si 🙂
@gergi7 No ja som z toho zmätená.... Sama neviem.... Nikdy som nemala také pocity ako teraz bolí ma neskutočne podbruško, kríže, prsia.... PMS som mala vždy tak 1 max 2 dni pred MS a tieto bolesti už mám vyše týždňa... Testy pozitívne a krv negatívna... Sama som zvedavá ako to dopadne
Ahojte dievčatá,tiež sa s vami podelím o skúsenosť...v lete mi vyšlo 7 (!!!) pozitívnych testov,na dovolenke sme o fazuľku vtedy prišli v 6tt a záver po vyšetreniach bol,že tehotná som nebola,že hcg bolo príliš nízke...my s manželom ale vieme,že tehotná som bola...počula som aj takú verziu,že lekári niekedy zvolia menej bolestivé vysvetlenie a radšej pacientku presvedčia o tom,že tehotná nebola.....
to by si mala byt cca 5tt !!! pozri si toto : http://tehotenstvo.academy.sk/
@petra028 kamoske sa presne toto stalo, tri testy pozitivne (rozne v roznej dobe v rozne dni) a krv negativna. a tehu bola 🙂
nezúfaj mne tiež vyšli krvné testy negatívne a o týžden ultrazvuk potvrdil že som tehotná aj v labákoch sú len ludia ktorý sa môžu mýliť aj ked by nemali
ja by som navrhovala pockat dva tyzdne a potom ist opat na gyndu, nech ti zoberu krv a spravia sono. ak nahodou dostanes, je to jasne, ale asi nie, takze potom to bude este lepsie 😎 hlavne sa netreba plasit hned v den MS, sak nechaj telu trosku cas....
Baby, poradte kde v Blave vysetria HCG pre samoplatcu?
ahoj baby, vie mi niektora poradit? Vcera som bola na hcg krv, testy mi vysli negativne, som 17den po et, menzes som vobec nedostala uz tyzden respektivne mi meska, v tej dobe ako mal byt ma bolelo vsetko tak ako by fakt uz mal dojst, ale po par dnoch bolest ustupila bolia ma len prsia, vcera test negativ, kazali mi vysadit utros aj estrofem, merala som si aj baz teplotu je 37.5 a menzes nikde, zazili ste to niektora? dakujem
Baby, viete mi poradiť? Som po prvom IUI, na 11 ty deň po som si robila test, bol negativny. Na 14 ty deň, ako mi kázali som si spravila Digi test, vyšiel + 1-2 týždne. Menzes doteraz nemám. Dnes som bola na krvi a ta vyšla negatívna :( sono mi tiež robili, sliznicu som mala peknú 7mm...Mám vysadiť utrogestan, aby mi prišiel menzes a potom ďaľšie IUI...Prečo mi ten hnusný test ukázal pozitívny výsledok, menzes nikde a tehotná nie som?
Ahojte devcata potrebovala bisom pomoc ms mala prist v cera 14.8 a neprisla urobila somsi test este pred ms aboli tam duchovia bola som kubdr on ma poslal na krv a boli ešte negativna a urobila som si test zase kedi mala prist ms 14 teho a boli tam jasne 2 diarocki a ja som zobrala ten tes ku dr a povedal mozno to bolo este priskoro na krv a poslal ma naspet o 3 dni mam is naspet co to moze bit prosim oradu a nekedi mavan take hnedaste spinenia ale velmi troska
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Co tak zavolat lekarke a prebrat to snou? A je to prirodzene oplodnenie alebo ivf? Lebo niekedy pri ivfku testy ukazuju // ale potom sa to dalej nevyvija...