Je možné keď mi ukázali tri testy že som tehotná aj napriek tomu že som dnes dostala menštruáciu
@miriam439 utorok stredu a piatok som si robila test dnes je šiesty deň čo my meškala a ráno som už mala
@jdjdisnhwk skus si spraviť test po menzese.
@jdjdisnhwk Ja som tak mala, že presne 28 DC začalo slabé krvácanie, som že sa rozbieha ms. Na druhý deň nič. Keď sa ms nespustila, testla som viackrát, aj pri ženskej som bola, videla len maličkú bodku. Kázala prísť neskôr- o niekoľko dní. Neskôr som tam už doletela celá vyplasena, bo som krvácala, no už bolo neskoro, spustila sa ms a bábo už nebolo 😢. Konštatovala, že to sa často ženám stáva takto na začiatku teh. a mnohé o tom ani nevedia, len ja som prišla dosť zavčasu na prvé vyšetrenie.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@jdjdisnhwk A kedy ti to presne tie testy ukázali? Mohla si byť, ale riadne sa neuhniezdilo.... alebo toto napokon nebude normálna ms a ešte stále si tehotná. Podstatné je, či sa ti ms naozaj riadne rozbehne a či bude mať aj klasickú dĺžku a intenzitu.