dobry den chcela bi som sa spitat ci je mozne ukazat na tehotenskom teste 3 pozitiv a 2 negativ som tehu alebo nie ??dakujem za info
@bambulienka25 moze oklamat tento test alebo nie ?
Ale veď tie modré pozitívne testy sú ovulacne, nie tehotenské. Takže nie si tehotná
Nuž tehu Test máš negatívne, tie modré sú ovulacne testy. A koľko ti mešká ms? Ako dlhý máš cyklus? Pretože ten Modry stredný test by mohol byť pozit. Ovulacny čiže by mala nastať ovulacia
@sense 4 den mi meska
@ivanabubencikova zámerne si si robila ovulačné testy?
@ivanabubencikova à potom prečo robíš ovulacne testy?
To sa stáva s tými ovulacnymi, aj ja som bola v obchode a ovulscne boli hneď vedľa tehotenského a dobrá cena, vyššia citlivosť a potom pozerám a napísané ovulacne 😀 nevadí, držím palce nech sa všetko vyrieši.
@ivanabubencikova takze, tie tri vedla seba co maju dve ciarky su OVULACNE TESTY takze tie ti tehotenstvo neukazu a tie dva tehotenske su negativne, ako pisu zeny vyssie 😉
@henikap123 dakujem za porozumenie dufam ze dude babo 😔😔
@ivanabubencikova aj my sa pokúšame o babo, tak si viem predstaviť čo cítiš.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@ivanabubencikova ak spravne rozumiem, mala si 3 testy pozitovne a dva negativne? Ak to bolo v tomto poradi, tak je mozne ze to bolo biochemicke tehotenstvo. Ak nebolo vsetkych 5 testov rovnakej znacky, je mozne ze tie tri tehotenstvo zachytili a tie dva mali mensiu citlivost alebo menej farbiva a tehotenstvo nezachytili. Nepises ci ti uz meska menstruacia. Ak ano, chod lekarovi, zoberie ti krv a budes vediet na com si. Ak ti este nemeska, pockaj na den, kedy ma prist a az ked nepride, otestuj sa z prveho. ranneho mocu, ten najlepsie ukaze vysledok. Odporucam testy Woman secret, tie neduchuju a bud si tehotna a nieco ukazu alebo tehotna nie si a test bude biely ako sneh.