3 pozitívne a 2 negatívne testy

ivanabubencikova
22. aug 2021

dobry den chcela bi som sa spitat ci je mozne ukazat na tehotenskom teste 3 pozitiv a 2 negativ som tehu alebo nie ??dakujem za info

veronice
22. aug 2021

@ivanabubencikova ak spravne rozumiem, mala si 3 testy pozitovne a dva negativne? Ak to bolo v tomto poradi, tak je mozne ze to bolo biochemicke tehotenstvo. Ak nebolo vsetkych 5 testov rovnakej znacky, je mozne ze tie tri tehotenstvo zachytili a tie dva mali mensiu citlivost alebo menej farbiva a tehotenstvo nezachytili. Nepises ci ti uz meska menstruacia. Ak ano, chod lekarovi, zoberie ti krv a budes vediet na com si. Ak ti este nemeska, pockaj na den, kedy ma prist a az ked nepride, otestuj sa z prveho. ranneho mocu, ten najlepsie ukaze vysledok. Odporucam testy Woman secret, tie neduchuju a bud si tehotna a nieco ukazu alebo tehotna nie si a test bude biely ako sneh.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ivanabubencikova
autor
22. aug 2021
bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ivanabubencikova
autor
22. aug 2021

@bambulienka25 moze oklamat tento test alebo nie ?

len_nig
22. aug 2021

Ale veď tie modré pozitívne testy sú ovulacne, nie tehotenské. Takže nie si tehotná

sense
22. aug 2021

Nuž tehu Test máš negatívne, tie modré sú ovulacne testy. A koľko ti mešká ms? Ako dlhý máš cyklus? Pretože ten Modry stredný test by mohol byť pozit. Ovulacny čiže by mala nastať ovulacia

ivanabubencikova
autor
22. aug 2021

@sense 4 den mi meska

domka222
22. aug 2021

@ivanabubencikova zámerne si si robila ovulačné testy?

sense
22. aug 2021

@ivanabubencikova à potom prečo robíš ovulacne testy?

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
henikap123
22. aug 2021

To sa stáva s tými ovulacnymi, aj ja som bola v obchode a ovulscne boli hneď vedľa tehotenského a dobrá cena, vyššia citlivosť a potom pozerám a napísané ovulacne 😀 nevadí, držím palce nech sa všetko vyrieši.

veronice
22. aug 2021

@ivanabubencikova takze, tie tri vedla seba co maju dve ciarky su OVULACNE TESTY takze tie ti tehotenstvo neukazu a tie dva tehotenske su negativne, ako pisu zeny vyssie 😉

ivanabubencikova
autor
22. aug 2021

@henikap123 dakujem za porozumenie dufam ze dude babo 😔😔

henikap123
22. aug 2021

@ivanabubencikova aj my sa pokúšame o babo, tak si viem predstaviť čo cítiš.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre