Ahojte 3 dni mi meska menzes ukaze mi aj z vecerneho testu ak aom tehotna ci iba z ranneho?
@jankasamulko ahaa jaze iba z ranneho mocu
@miska7754 zalezi, kolko mas uz tehotenskeho hormonu v moči...ak uz si ale po termine menzesu, malo by Ti bez problemov ukazat aj hocikedy cez den. V rannom moci je toho hormonu najviac, preto sa zvykne robievat rano.
@sardinka32 no 3 dni mi zatial meska
@miska7754 viem, ze 3 dni, písala si to hore...urob kludne aj teraz...ak si tehu, malo by to tam uz byt...ja som nerobila len z ranneho mocu este aj pred meskanim menzesu, ale tak ja som sa nevedela dockat byt tehu 🙂 a tehu test mi vysiel pozitivny aj z poobedneho mocu. Tu más len dve moznosti...urobit hned alebo pockat do rana, ak vydrzis.
hoci kedy aj vecer mne ukazal prvy vecer slabu ciarku este 3 dni pred meškanim.
Ja som si robila na 3 deň meškania a večer. Chcela som ešte pár dni počkať ale nevydržala som 😁 a už ukázal slabunku čiarku
Asi to je prípad od prípadu…ja som si robila večer v deň, kedy mala prísť MS a boli koľajnice.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@miska7754 aj ked si spravite vecer by uz malo. Mne styri dni pred planovanou MS ukazalo uz aj vecer