baby robila som si dneska test GS Mamatest chcem sa spytat či mate niekto s nim skusenosti ? meškaju mi 3dni ale mám niejaky zapal a beriem antibiotika tak mi možu meškat aj kvoly tomu .,...dneska ked som si robila test lebo sa snažime o babetko tak tam boly dve čiaročky ale jedna slapšia nie uplne ale o niečo slapšia ako ta druha .....može to ten zaapal aj skreslovatt ? ďakujeeeeeeeeeeeeem
jááááj dufam veľmi uvidim 2 dni a skúsim ešte raz
zápal nemá vplyv na výsledok tehotenského testu, možno na tú intenzitu. Ale pokial by si tehotná nebola, tak nemáš druhú čiarku. čiže podla mňa si určite tehotná, tak šup šup vyliečiť zápal. A zápal nevylučuje Hcg a testy reagujú práve na to. Takže keď ti vyšli dve kolajničky tak sa možeš tešiť 🙂
tešim sa strašne priateľa mam teras mesiac v Holandsku dneska som mu povedala že som si robila test a ako dopadol velmi sa tešil aj on uš len nech sa šuchne ten mesiac a budeme sa tešit spolu =)
@matula0006 gratulujem Vám...ja mam tiez manzela v holandku a uz sa o dalsie babo snazime 2 roky a nic...tak dufam ze tam tiez coskoro budu 2 ciarky 🙂
ak sa Ťa možem spytat od kedy ? no mi sme sa snažily mesiac a zadarilo sa to som si myslela že sa nezadari =) moj išiel nedelu a pride aš 10 na buduci mesiac =(
@matula0006 gratulujem, si krasne tehotna 😵
@matula0006 určite tehotenstvo na 100 percent gratulujem ti 😀
@matula0006 ja som mala presne tak isto..mala som zapal a maskali mi..pre istotu som si urobila test kedze sme sa snazili asi pol roka a vysiel takto 🙂 v lekarni mi sice povedali ze to moze skreslovat vysledok, ale napokon som bola 100% naj ked pojdes za doktorkom a potrvdi ti to aj on na 100%..ja som sa vtedy druheho dna nemohla dockat 😀
jááááj babenky ani nehovorte ja uš zajtra idem dneska ani spat nebudem ak sa podarilo vtedy ako si myslim tak uš je to 6 týžden aj sa tak všeliako citim =) zajtra vam dam vediet ako som dopadla 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@matula0006 moze skreslovat ale ja si myslim ze si tehu,nevadi ze ciarka je bledsia dolezite je ze tam je 🙂