Babulky,da sa toto povazovat za pozitivne?ms mi meska 3dni,tehu priznaky mam asi vsetky co sa len daju mat...-od nevolnosti az po bolestive a vypukle bradavky-su naozaj ako stople 🙂
@beky1813 ja tam vidim ducha... Ci?? 🤒
@08snazilka80 ja nie
@08snazilka80 v skutocnosti to vidno viac ako na foto...ale metie ma ze je ta ciarka taka tenka...ja by som to ani tak neriesila ale beriem tabletky na migrenu tak teraz neviem ci mam vysadit ci ako...
Ja tam nevidim nic. Urob si ovulacny test, ked tam budes mat kolajnice, tak si tehotna
Podľa mňa si to prehnala s množstvom moču, čiarka tam určite nie je...nádej je vždy, len treba veriť a žiť, nielen sa sústrediť byť stoj, čo stoj čo najskôr mamou...držím päste, príde to!!!!
nič tam nie je, žiadna druhá čiarka....
Neviem sama teraz uz...s mocom som to neprehnala je to test lady max a mal byt ponoreny min.5sekund v moci a ja som si to presne stopla na tych 5minut...a mamou uz som mam synatora 4rocneho doma cize na to sa velmi nesustredujem...ako vravim idei skor o to ze beriem silne lieky na migrenu a ked mi meskaju tak si reku urobim pre istotu test aby som vedela na com som...myslite ze sa tam dokaze objavit druha ciarka takato aj ked presvita?
@08snazilka80 ja tam ducha vidim, ale ozaj velmi slabeho skus o 2-3 dni
@08snazilka80 mne sa zdá ze je. Nemas ešte jeden test? Namoc na 3 sekundy .
@08snazilka80 nemyslim si, že lieky by dieťa ohrozili..počkaj 2 dni, test zopakuj..dieťa, ak je silné, príde na svet a zdravé, ak nie, malo to tak byť..kruté, viem, no, je to tak...
Tu je negativ...ja som pred rokom takto prisla o babo...ostala som tehu lenze som to nejak nepocitovala,az kym nemeskala ms tak som si urobila test...tiez vysiel takto...lenze pi limite a ma foto nebolo nic vidiet tak mi zienky radili nech ho ponorim na chvilku do vody-tu druhu ciarku vytiahlo cize ju bolo troaku vidiet aj na foto,lenze potom pisali ze je to falosny vysledok kedze bol vo vode...ja som to teda ani neriesila lebo naozaj tehu priznaky som nemala a ms mavak nepravidelnu 28-35 dnovy cyklus...tak som dalej spokojne brala lieky ale ked mi ms meskala uz 2tyzdne tak mi to nedalo a dalsi test som urobila.na nom uz krasne // ... To bolo radosti,ale len do navstevy dr kde mi oznamil ze nebije srdiecko a plod je zdeformovany-to som bola uz v 7tt-cize kyretaz a doteraz si vycitam ze sa to zapricinilo tymi liekmi😢
@08snazilka80
Ou to mi je ľúto čo sa ti stalo. No na tomto negatíve to vidno pekne toho ducha ja by som vysadila tie lieky (ak sa dá vydržať tá migrény aj bez nich).😉😊😊 Prajem aby sa ti uchytilo a aby ste boli zdravý!
@nikol2122017 pre babo urobim vsetko...aj kedy som mala mat kazdy den migrenu a zvracat ako stena 🙂 mam este jeden-tento je robeny len nejaku hodinku dozadu,cize zajtra z ranneho mocu by mi mohlo ukazat silnejsiu???
Inak dost sa venujem aj pozorovaniu krcka maternice...hlavne kvoli ovu a teraz ho mam hore,tvrdy a nejak zvlastne otoceny,pretoze si nemozem nahmatat otvor-ci je otvoreny ci zavrety...a robim to v lekarskych sterilnych rukaviciach-tie mi nosi manzel z nemocnice 🙂 je tu daka zienka ktora si ho tiez kontrolovala a mala ho tak na zaciatku tehu?
@oslo1 ovu test mi ukaze tehu?niekde som to zachytila,ale...da sa tomu verit?
Prepac, ale ten test je negativny. V negative vidis vzdy na napitom teste druhu ciarku. Treba odfotit suchy a ten dat do negativu. Kazdopadne nepozoruj sa tolko, nerobi to dobre na psychiku :(
@08snazilka80
No to áno. Pre bábo čokoľvek to každá by toto spravila. No podľa všetkého by ti to mohlo už ráno lepšie ukázať. Veď uvidíš čo a ako za skúšku nič nedáš.
A čo sa týka toho krčka maternice netuším, že ako to funguje, no čo som čítala na iných fórach tak zvykne krčok na začiatku tehotenstva stvrdnúť a zatvoriť sa. No v akej polohe to neviem niekto písal, že nižšie a niekto, že nižšie. 😉
@08snazilka80 je tam duch opatrne s tými liekmi môj názor.
A niekto že vyššie.*
@anjelicek26 praveze ten test je suchy...asi 3mesiacr dozadu som si takto urobila test lebo som zacala zvracat a bolel ma zaludok no a bol negat.aj v negative...
Ja tie lieky vysadim a uvidim co bude dál 🙂 ci som ci nie ... Aj ked by som bola velmi rada kebyze je to pravda 🙂 konecne sa mi zacalo v zivote darit a toto by bola len ceresnica na torte 🙂
@08snazilka80 tri dni meskania ti vybehnu kolajnice ako hrom :( Ale tak prajem ti to, nech tam zajtra na tom teste nieco je.
Tie 3dni meskania su take no...ked beriem priemer 30dnovy...kedze ho mavam tak ako som pisala ze aj cez 35dni...ale dakujem vam baby za vase nazory...viem,ze to nijak neunahlim ani nebudem mudrejsia kym si test.nezopakujem...zajtra rano urobim a napisem vam ako to ide dalej-ale drzte päste 🙂
@08snazilka80 Skús spraviť z ranného moču. Držím silno palce. (A daj nám vedieť, ako si dopadla) 🙂
Je tam ciarka, slaba ale
Skus v nedelu zajtra nie.
@martul aj ja nad tym akurat rozmyslam,za zajtra bude skoro vysledok asi takyto isty,predsa ta nedela bude lepsia
Mne keď 3 dni meškala MS tak už boli jasne dve II. Asi nie. Mrzí ma to....😕
@08snazilka80 ja by som to povazovala za pozitivne. Radim vysadit lieky na nejake tri dni. potom urobit iny test znovu. ak bude negat, lieky znova nasadis.
Tak ja tam ducha vidim,skus o dva dni,lebo hcg stupa lazde dva dni a uvidis,daj vediet,drzim ti palce👍
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Tam nie je druha ciarka