Ahojte, tri dni mi mešká alebo teda nemešká MS (podľa aplikácie mešká 3dni). Netuším, kedy som mala ovuláciu nakoľko si ju nesledujem testami ani u dr. Cyklus mavam rôzne, od 27 až po 32dní. Dnes som 33DC. S priateľom sme spolu spali od cca 8DC až po 17DC. Testy som si robila v deň “meškania” MS podľa aplikácie ale boli negatívne. Čo si o tom myslíte?
kedže nevieš kedy bola ovu, ešte nemusí meškať.. ostáva už len čakať a testovať ak nepríde... appka je len véééľmi orientačná
Ahoj ako to dopadlo ?
@sueqien som tehotna.. test vyšiel pozitívne až na 5ty deň meškania
Gratulujem❤️
A pred tým ti každý jeden ukázal negatívny ? Mne tiež mešká 3 deň, dnes druhý test a negatívny
@sueqien áno robila som si deň pred MS, v deň meškania a po troch dnoch meškania. Potom som to neriesila ale keď MS nechodila spravila som ešte jeden na 5 deň rano a boli tam už koľajnice. Zaujimave 🙈
Áno, ja tak isto mešká mi už try dni, menzes mám pravidelný alo hodinky. Tak uvidíme, modlim sa, aby mrcha neprišla. A Tebe samozrejme z celého sedca gratulujem. ❤️❤️❤️❤️
Gratolujem 🥰
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Čakaj ďalej, keď nepríde sprav ďalší test.