Ahojte. 3 dní mi mešká menstruacia. Včera mi začalo úplne slabe krvacanie,nie je ani na vložku.K tomu mam mierne bolesti podbrušku.V novembri som prekonala zamlknuty potrat,kde som sa vyčistili sama,nemala som kyret,len pre silné krvacanie som bola v nemocnici kde mi dala transfúznej...v decembri som mala menštruáciu načas a bola aj dosť silná. Antiku som predtým nepouzivala,začala som len 2 dni dozadu.Testy som si robila už 3 zatiaľ všetky negatívne...Je možno že by som mohla byť tehotná aj podľa toho krvácania?Stretli ste dá s tým niektorá?
@denisa_deniska tak sa začína...len toto slábe krvacanie sa vôbec nepodobá na mrchu...
@suzi212 no nejako mi to nevychádza, ako si začala s tým užívanim. Ale ak by si bola tehotná, test by ti už mal výjsť poz
@denisa_deniska myslíš? A co signalizuje teda to krvacanie slabe? Ešte hormóny z potratu?
@suzi212 nie, to bude spojené s tou antikoncepciou predopkladám, že sa ti nerozbehli
@denisa_deniska je to možné...lebo priznaky pred mrchou začali len špinenim a teda ďalej to nepokracovalo...nevedela som ze antika hneď takto zachyti cyklus
@suzi212 lebo antikoncepcia sa začína užívať (neviem akú máš, ale predopkladám, že 99%) v prvý deň cyklu. Ty píseš, že ti mešká tri dni, ale pritom si ju začala užívať pred dvoma dňami, takž zjavne si nezačala užívať prvý deň cyklu. Prebehlo tam aj nejaké špinenie, ale špinenie nie je menštruácia. Normálne užívaj ďalej, a po skončení blistra uvidíš, kedy sa ti ms dostaví. Tehotná na 99,9% nebudeš, ak chceš, za pár dní si urob kontrolný test. To, že ti meška ms bude kombinácia viacerých faktorov u teba 🙂
@denisa_deniska začala som užívať Dienorette,nemám zatiaľ skúsenosť so žiadnou,cize len skúšam...a asi máš pravdu...ja len ci to nebude to krvacanie uhniezdovacie na začiatku tehotenstva lebo je to veľmi podobné tomu co mam aj ja.mm
@suzi212 tak vieš, možné je všetko, aj to, že si sa teraz úplne na to namotala. Ak bol nechránený styk, a posunula sa ti ovulácia, tak aj tie testy logicky sú ešte negatívne. Čakaj, urob test, a uvidíš, držím palce, nech je tak, ako si praješ! 🙂
@denisa_deniska ďakujem pekne...nechránený bol ale dávali sme si veľký pozor...nehovorím ale ze nemôže sa stať
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@suzi212 nezačína sa náhodou užívanie antikoncepcie s prvým dňom ms?