3 dni mi mešká menštruácia

16. máj 2024

Ahojte, už tri dni mi menštruácia mešká a nemám ani žiadne príznaky, ako mávam bežne pred ňou. Akokeby vôbrc nemala dojsť. Velmi sa bojím, čo by to mohlo byť… tento mesiac som ani len nemala styk (naposledy dva mesiace dozadu), tak neviem, akým iným spôsobom by sa otehotnieť dalo (nejaký omyl mozno). Mávam stresy a navyše obrovské úzkosti, neraz som rozmýšľala, že ich pôjdem riešiť aj ku psychológovi. Mohol by takýto mentálny stav ovplyvniť moje dni? Fakt sa bojím otehotnenia (aj z toho mam hrozne uzkosti(: …), preto dávam taký pozor, občas až obsesívny na to, čo robím. Menštruácia bola u mňa vždy uplne v pohode, kde-tu prišla neskôr ale vždy mi aspoň niečo napovedalo, že príde. teraz nič… Čo by za tým mohlo byt? Stretli ste sa s niečim takým?

stellarstar
16. máj 2024

Keď píšeš ze máš stres tak môže to byť kv tomu ale môžeš mať aj cystu, myom...
A nejakým omylom otehotnieť? To ako myslíš? Zovzduchu body či pohladkania žena neotehotnie

autor
16. máj 2024

@stellarstar tým myslím iné intímne záležitosti okrem priameho styku, maznanie… ale aj pri tom som si dávala obrovský pozor, a čo som sa tu dočítala tak z toho sa otehotnieť nedá, nie?

stellarstar
16. máj 2024

Z maznania, bozkávania, trením si prstov, pohľadom, jazykom a neviem ako ešte sa nedá otehotnieť
Nvm koľko máš rokov ale tak by si mala vedieť ze otehotnieť sa dá iba jedine tak keď chlap s penisom vo tvojej vagine vstrekne spermie inak nijak nejde

autor
16. máj 2024

@stellarstar no, však tiež si hovorím, tu na mk sa sice našli všelijaké reči na toto maznanie, až som sa vyľakala 🙂 Neviem si to meškanie vysvetliť a mám z toho veliký strach, že čo mi je.

nelly234
16. máj 2024

Podľa mňa to máš zo stresu, 3 dni nie je veľa, okrem toho ms nemusí byť vždy pravidelná

zuzi0911
16. máj 2024

Stres veľmi ovplyvňuje naše telo ....aj hormony ...ak bude meškať 14 dní treba ísť k dr .

simca06022011
16. máj 2024

Mozem sa opytat takuto vec? bez nejakeho hejtovania, urazky... PRECO ked mas taky strasny stres, obavy a aj z otehotnenia, neberies antikoncepciu alebo sa nejak nechranis inak "trvalejsie". V kazdom pripade ak nemas pravidelnu menstruaciu, tak predsa 3 dni meskania ta nemaju preco takto vystresovat. urob si test, ak si dva mesiace nemala sex, tak ak by si bola tehotna tak jednoznacne bude pozitivny. Ale 3 dni su naozaj nic.
Skus sa zamysliet ako eliminovat stresy a obavy... ak nie psychologom, tak proste si napis co ta tak stresuje a mas z toho paniku a skus to eliminovat alebo nieco vymysly, takto sa neda zit ;)
A zase otehotniet nie je take lahke, to zo vzduchu "nechytis"

autor
16. máj 2024

@simca06022011 ono práve o to ide, že sa snažíme takéto veci robiť čo najbezpečnejšie, až tak moc že si to nikdy neužijem, lebo furt mi v hlave ide že pozor na hento,na tamto… máš pravdu, ťažko sa takto žije. Vyskúšam si to napísať, to je dobrý nápad, ďakujem🙂

sisska96
16. máj 2024

HAK neodporúčam, len pokazíš organizmus. Radšej kondóm a pharmatex. Pharmatex si môžeš dať keď máte iba predohru ak sa bojíš že bude mať niečo na prstach

zuzi0911
16. máj 2024

...ak teda máš takýto strach a deti neplánujes vôbec,daj si podviadzať vaječníky ,cez to nič neprejde .....

autor
16. máj 2024

@sisska96 HAK užívať nechcem, v tomto som dosť taká konzervatívna, neverím tomu, čiže kým nebudem vyložene musieť tak si to dávať nebudem. o pharmatexe som nikdy nepočula, tak som si to kukla a to by mohlo byť, ďakujem za typ.

sisska96
16. máj 2024

Ja používam čapíky roky. Mne vyhovujú. Žiadne vedľajšie účinky, ani smrad, ani nešpiní veľmi. Len sa neosprchuj sprchovacím gélom mydlom 2 hodiny pred a po používaním

autor
17. máj 2024

Ďakujem za vaše odpovede. Asi sa naozaj musím hlavne ukľudniť. Nemáte nejaké overené babské rady, ako si svoje dni privolať?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre