Prosím vás chcem sa spitat keď mi 3 dní mešká ms tak čiarky by mali byť silne na tehu teste??
@ivik4 ovulácia som mala 18 marca
@nikolkollarova teraz by som mala mat ovulácia 18 aprila
Však si urob test a uvidíš
@janai1 robila som len sa mi zdá slabá na to koľko meska
@nikolkollarova tak pridaj fotku
@janai1 na ft to není vidno
Určite si mala ovulácii 18.3.? Mala si ju potvrdenú gynekológom?
@jana0215 tak u Dr som nebola ale dva dni pred ovulácia som mala slabý ružový vytok dva dni
@nikolkollarova pepino duchuje aj keď nie si tehotná. Sprav si iný test.
@jana0215 len som nemala iní pri ruke ale asi este pár dní počkám a uvidim
@jana0215 len mi to bolo cudne lebo meškajú ms,bolest krbta,a omáčku koprovu co som ani pri varený neochutnala živote by som ju nejedla a teraz normalne a pachy s ktorých má predtým nenapísala a teraz napita a to riadne tak zato ze skúsim...a ten spodny som robila včera poobede a vrchný dnes rano a na tom spodnom aj keď som ho napocila tak nešiel ten ruzovy pas ale biele a potom sa postupne jak schol zafarboval
@nikolkollarova pocuj ja ked som bola tehu tiez som mala chut na koprovu omacku a to som ju 10r nejedla minimalne 😀
@nikolkollarova ony sa všetky zafarbujú postupne, až dakedy v 5tt keď už som mala tehotenstvo potvrdené, tak bola čiarka hneď. Len ak si mala ovuláciu 18.3., už by bolo niečo na teste vidno. Už máš 17 dní po ovulácii... čo je strašne veľa. Nevravím, že je to stratené, ale šanca je veľmi malá. Také "neviditeľné" čiarky bývajú 9-10 dpo. Keď ti ms mešká, mala by byť čiarka už krásne viditeľná. Preto som sa pýtala, či si mala ovu potvrdenú. Prípadne to môže byť aj biochemické.. ťažko povedať. Možno bude lepšie ísť k dr, aby si si bola na istom. Loviť duchov nemá zmysel. 🙂
@jana0215 sak to len aj pri malom som mala takúto a na utrazvuku nič nevidel musel zobrať krv až s tej zistil ze som a to som už bola 1-2mesiace tak mi povedal v tedy len mne ms nezvykne meškať
@nikolkollarova však uvidíš. Daj potom vedieť, ako si dopadla. 🙂
@darijja ja som koprovu ani vidieť nechcela no ja som ju ani nechutnala keď varila živote by som ju nejedla a teraz ako nic
@jana0215 skúsim ešte počkať ci pride
@nikolkollarova ja som aj zabudla ze kopor existuje. A ked som bola tehu tak prve mesiace mi slo v hlave len ze kopor kopor kopor :D
@darijja no pekne ja len kvôli tomu ze kôpor nemysim
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Precoby mali ? Nevieme kedy mas ovulaciu. Ja som mala 2tyzdne po meskani negativne a tehotna som bola. Ovulaciu mam na cca 27den