3 dni mi mešká menštruácia

nika89453
14. sep 2021

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať či je možné že by som bola tehotná ak mi mešká ms 3 dni ale používali sme s priateľom ochranu a povedzme že sa ani neurobil do mňa...bola som v strese posledny týždeň hlavne z toho či to dostanem keďže ešte len nedávno som začala pohlavné žiť. Je možné že by to malo vplyv na cyklus respektíve aj zmeny spojené so začiatkom pohlavného života a so stresom. MS mám pravidelne plus mínus 1-2 dni. Ďakujem vopred za odpoveď.

mer12
14. sep 2021

@nika89453 tehotná pravdepodobne nie si, pokiaľ sa chránite je tam malá šanca, ale nejaká je, ms cyklus môže ovplyvniť aj stres, sama som to zažila a tehu som nebola, sprav si tehotenský test a budeš mať istotu, ono vždy jak naschvál, keď kúpiš test, spustí sa ms 🤣

zuzuliennka1
14. sep 2021

Vzdy, ked meska, je tam moznost, ze je zena tehotna. Ale tiez moze aj stres sposobit niekolkodnove meskanie, mne sa to stalo 2x, zo stresu mi ms meskala v jednom pripade 4dni, v druhom az 6dni.
Kup test a mas odpoved, aj ked ak sa chranite, sanca je mala

ivver
14. sep 2021

@nika89453 Ahoj, áno môže to mať vplyv kľudne, teda aspoň moja vlastná skúsenosť keď som tiež začala pohlavne žiť meškala mi ms 2 týždne, aj keď som vedela že sme použili ochranu strach bol veľký. Ja som vtedy mala riadne nervy a stres a zbtočne lebo sa mi asi ms tým oddialovali...

nika89453
autor
14. sep 2021

@mer12 vďaka za odpoveď ..hej no chránime sa a ak ide o jeho zakončenie tak nikdy nie do mňa čiže verím že to je len ten stres 😅

nika89453
autor
14. sep 2021

@zuzuliennka1 verím že to sú len moje stresy lebo aj ma bolel trošku vaječnik pred dvoma dňami aj som mala klasicky také mierne tráviace problémy ako obvykle mávam a myslela som že to príde ale nič tak ešte počkám ..vďaka za odpoveď

nika89453
autor
14. sep 2021

@ivver dúfam že máš pravdu lebo fakt som ako na ihlach 🤦🏼‍♀️ ďakujem krásne za odpoveď

nika89453
autor
14. sep 2021

ešte taký update ..test je negatívny takže predsa len to bude ten môj stres a vyšilovanie 🙂

marianna_peskova
14. sep 2021

Tehotná nebudeš, len vystresovaná.

nika89453
autor
14. sep 2021

@marianna_peskova asi máš pravdu no ..napriek tomu že viem že sme dali pozor extra aj test negatívny tak predsa len človek má v hlave stres hlavne keď začína pohlavne žiť a nie je skúsený ..vďaka za odpoveď 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre