3 dni meškajúca menštruácia

leonetta22
7. júl 2024

Ahojte žienky už mi 3 den mešká menštruácia a ja neviem čo to môže byť lebo som si istá že sa partner do mňa nespravil na 100% som 4 mesiace po pôrode do teraz som mala normálne tak sa bojím či to nemôže byť nejaká choroba s test som si ešte nerobila

colsami
7. júl 2024

Tak si ten test urob. Kto to ma vediet povedat?
A ak bude negativny, moze to byt aj tym, ze si este kratko po porode a cyklus moze byt rozhadzany este dlho.

candii
7. júl 2024

No ak ste mali prerušovaný sex tak to nie je veľmi dobrá ochrana. Môj druhý syn takto vznikol ale 4 mesiace po pôrode menštruácia nemusí chodiť ešte načas. Urob si test a používajte poriadnu ochranu

leonetta22
autor
7. júl 2024

@colsami urobím len ja som si až dneska všimla že už je to tretí deň a ešte som si nebola kúpiť test ale zajtra to mám v pláne

januska12323
7. júl 2024

Sprav si test ale teraz ešte aj tak nemusí byť pravidelná, ak bud negatívny sprav aj neskôr a keď nechceš mať do roka ďalšie dieťa chráň sa.

butterflyeffect
7. júl 2024

Bavili sme sa pred tyzdnom s kamaratom-cakaju babo-vraj prekvapenie pre oboch lebo tiez sa vraj na 100% nespravil do frajerky. Prerusovany styk nie ne je ziadna zaruka neotehotnenia.

zuza265
8. júl 2024

4 mesiace po porode este vobec nemusis mat ustaleny cyklus. 3 dni su naozaj malicko na meskanie takto kratko po porode - v zmysle, ze to moze byt len este nestaly cyklus. Sprav test a uvidis. 🙂

leonetta22
autor
9. júl 2024

@leonetta22 spravila som test a. Neqativni

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre