3 dni meškajúca menštruácia

vero3556
21. mar 2022

Ahojte🙋‍♀️
Dnes je to už 3.deň že mi zmeška menštruácia posledný mesnses som mala 17.2 2022 skúšala som aj tehotenský test je negatívny. Pred rokom som mala problém s cystou úplne malinke som mala 2mm... Keď mi ešte nezmeškal menštruácia tak som cítila také ťahy pod brušku mávame nechránený styk (bábetko plánujeme) čo myslíte mám ešte skúšať test? Pred 3dnami som mala bolesti ako pri menzes... Ďakujem za každú odpoveď prajem pekný deň

stastna17
21. mar 2022

a vies kedy si mala ovulaciu? lebo od toho sa ovyja cely cyklus, mozno ti este nemeska, ked sa posunula ovulacia posunie sa aj prichod ms.

vero3556
autor
21. mar 2022

@stastna17 5.3.2022 som mala ovuláciu a mala som nechránený styk

stastna17
21. mar 2022

@vero3556 tak to uz by si davno mala kolajnice na teste.

stastna17
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
anjelicek26
21. mar 2022

@vero3556 16 dni od styku by ti jasne ukazal kazdy test, takze si myslim, ze to bohuzial nevyslo a menstruacia meska (lebo psychika babo chce) alebo ano cysta alebo iny zdravotny problem, ale pockaj aspon tyzden meskania, kym pojdes na gyndu, tri dni fakt su relativne bezne.

wokokoza
21. mar 2022

Podľa mňa ti len normálne z nejakého dôvodu mešká. Však za tým môže byť mnoho príčin.

nmhc
21. mar 2022

@vero3556 môže meškať ale mám kamošku ktorej trhu test ukázal až po 2tyzdnoch aj to slabulinku čiarku. Všetko je možné, môžeš mať ešte nízke hcg. Počkaj pár dní a keď nedôjde skus ten clearblue test ten je ževraj dobrý.

alina765
21. mar 2022

Zmešká 👏😁

timetotime
21. mar 2022

tak tiez ked som bola tehotna som sa citila ze dostanem svoje dni ale zase u mna bol test pozitivny 🙂 takze podla mna treba este pockat 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre