Meška mi menštrácia 3dni nedávno som tu zakládala temu menštruácia po 20dňoch. Ale neprišla.Je možn3 že by som bola tehotná?
Mám aj bolesti ako pri ms a nič .Máte skusenosti?
@nikca_123 nie
@nikca_123 je mi aj trochu zle raz sa mi stalo že meškala 1deň ale nie 3
@adusik12457 Tak sup sa spravit testik a daj vediet 🙂
@nikca_123 teraz ho nemám
@adusik12457 nuz ale ani my vestecku gulu 🙂 ak ste podnikli vsetky kroky potrebne k tomu, aby si byt tehotna mohla, tak potom asi mozes 🤞🏻 mudrejsia budes, ked si spravis test
@adusik12457 Tak ked ti vyjde pozitivny, budes mat odpoved. Ak negativny, tak treba počkat par dni a ked ms nedorazi, chod ku gynekologovi. Ziadna zo zien na MK ti asi neda odpoved, ci si tehotna. Na to treba pouzit test 🙂
@nikca_123 boli ma aj pod bruchem jak keby som to mala dostat a nic raz sa stalo že mi meškala jeden deň ale nie tri aj križe mňa bolia takže neviem
@adusik12457 Rozumiem ti. No ako pisem, mozes byt tehotna aj nemusis. Drzim palce, aby to bolo tak, ako si prajes ☘☘☘
Joooj Adusik, Adusik.... vidim, ze rady si si nevzala k srdcu. Ze ma to ale vobec neprekvapuje 🤦♀️ dufam, ze tehotna nie si.
Kamoske meškali 18 dni a naštastie prišli 🙂
@veronikaszabova ja sa len spytam preco dufas zeby nebola tehotna ? Co je nejaka divna ci ako?
@veronikaszabova jaaaj to je ta a ona je co salena decko cakat s takym chlapom sice komu niet rady tomu niet pomoci
@adusik12457 inak, adusik, ako si to vyriešila s tými susedmi a psom co ta pokusal?
@veronikaszabova vieš co možem byt uplne spokojná dostala som to .Slušne som sa pýtala a vytahuješ všteky temy? Ak tu viete len provokovat tak ani mi nepište!!! Nie som zvedavá na vaše komenty.A
@adusik12457 vsetky diskusie? Neblazni. Ved si ohladom muza a tvojej rodiny napisala milion diskusii (dala som sem az 3). Sama si napisala aspon 100x, ze s takym chlapom uz dieta nechces, ze ho opustis, ze sa nenechas otlkat.
Btw nikto ta neprovokuje - vysvetlovala som @adusa1987, preco som napisala to, co som napisala.
"vieš co možem byt uplne spokojná dostala som to"
Ked si spokojna, tak aj my teda 🙂
@adusik12457 počuj adusik, a počula si niekedy o predmenstruacnom syndróme? @veronikaszabova ma pravdu, pridala si x diskusii zo svojho života a neviem neviem, prečo chceš do neho aj dieta
nemusite ma tady provokovat ked nevite dat normalnu radu tak sa ani neozyvajte !!!
@adusik12457 inak adusik, odhliadnuc od tvojho partnera a susedov, koľko sa uz snažíš o dieťa?
@nelca0510 cca 3roky
@adusik12457 to už by si mala ísť podľa mňa do centra. A možno sa k sebe s partnerom nehodíte po tejto stránke (odhliadnuc od tých diskusii)
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@adusik12457 Test si skusila?