Dobrý deň prajem.
Chcela by som vedieť či niektorá ma takú skúsenosť
Pred troma dňami pozitívne testy, ešte aj clearblue mi ukázal pozit +1-2, dnes som si ráno robila test a negatívny...
podla mna zbytocne ak je test negativny, tak to bolo takmer urcite biochemicke
@kkrausova Mrzí ma to 🥺
@kkrausova a mal test rovánaku citlivost ? Popripade bol rovnakej znacky ? Ak si robila len jeden skusila by som este jeden test, totiz pred rokom som mala krasne ciarky a jeden den bol pouzila intime test a nic zlakla som sa ze “zas z toho nic” kupila som iny a bol pozitivny.
Dcerka ma uz pol roka
Inak ja som robila kazdy den ale len preto len som to chcela mat odlozene tie testy ako stupali ako spomienku ( pre niekoho nepochopitelne 😂)
@paty277 dobrý deň čítam tu že vám číslu pozi tehu test a kúpili ste in-time a negatívny môže mať menej farbivá lebo mne ukazoval negatívnu a na druhý deň som skúsila mama test a ten bol pozitívny či je naozaj pozitívni alebo falošne to ešte neviem
@nikolkollarova ja som presne tak mala intime negativ mamatest pozitiv ale zase mamatest vie robit ak pekne ciarla falosne ako na foto a tiez som mala aj silnejsie ciarky a tehu som nebola cize včasne testovanie je stale neiste
@paty277 dnes som tiež skúšala a čiarka silnejsia
@nikolkollarova tak to gratulujem teda 🎉🥰
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
biochemicke tehotenstvo, zial relativne caste, vajicko sa oplodnilo ale neudrzalo z roznych dovodov, do par dni pride menstruacia ak ti uz meskala