3 dni dozadu pozitívne testy a dnes negatívne

kkrausova
6. máj 2024

Dobrý deň prajem.
Chcela by som vedieť či niektorá ma takú skúsenosť
Pred troma dňami pozitívne testy, ešte aj clearblue mi ukázal pozit +1-2, dnes som si ráno robila test a negatívny...

petamich
6. máj 2024

biochemicke tehotenstvo, zial relativne caste, vajicko sa oplodnilo ale neudrzalo z roznych dovodov, do par dni pride menstruacia ak ti uz meskala

kkrausova
autor
6. máj 2024

@petamich ano ano mešká, momentálne nemám. Takže už zbytočne myslieť na to že by to mohlo byt pozitívne

petamich
6. máj 2024

podla mna zbytocne ak je test negativny, tak to bolo takmer urcite biochemicke

kkrausova
autor
6. máj 2024

@petamich ďakujem 😊

bambieblue
6. máj 2024

@kkrausova Mrzí ma to 🥺

paty277
7. máj 2024

@kkrausova a mal test rovánaku citlivost ? Popripade bol rovnakej znacky ? Ak si robila len jeden skusila by som este jeden test, totiz pred rokom som mala krasne ciarky a jeden den bol pouzila intime test a nic zlakla som sa ze “zas z toho nic” kupila som iny a bol pozitivny.
Dcerka ma uz pol roka
Inak ja som robila kazdy den ale len preto len som to chcela mat odlozene tie testy ako stupali ako spomienku ( pre niekoho nepochopitelne 😂)

nikolkollarova
13. júl 2024

@paty277 dobrý deň čítam tu že vám číslu pozi tehu test a kúpili ste in-time a negatívny môže mať menej farbivá lebo mne ukazoval negatívnu a na druhý deň som skúsila mama test a ten bol pozitívny či je naozaj pozitívni alebo falošne to ešte neviem

paty277
14. júl 2024

@nikolkollarova ja som presne tak mala intime negativ mamatest pozitiv ale zase mamatest vie robit ak pekne ciarla falosne ako na foto a tiez som mala aj silnejsie ciarky a tehu som nebola cize včasne testovanie je stale neiste

nikolkollarova
14. júl 2024

@paty277 dnes som tiež skúšala a čiarka silnejsia

paty277
17. júl 2024

@nikolkollarova tak to gratulujem teda 🎉🥰

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre