Ahojte, myslíte si, že by som mohla byť tehotnà? 20 dní mi meškala MS, na 21 deň som mala jednodňové špinenie, test mi vyšiel negatívny.
Dakujem, este pockam tyzden, a zajdem za nim 🙂 nikdy som tehotna este nebola, takze ani len netusim ake to moze byt
nemusis byt ja som nemala 3 mesiace a nebola som tehotna
Keď test vyšiel negatívny, pochybujem, že si tehotná. Ale aj tak by si mala navštíviť lekára.
@christin94 tiez som to tak raz mala, isla som k lekarovi, pichol vyvolavacku a bolo. Nemala si teraz viac stresu, alebo si nebola chora?
@raszuz zabudla som spomenúť, ze ten test som si robila pred tym spinenim, nechráneným sex som mala viackrát a pozor sme si rozhodne nedávali, MS mi meškala, mávajú ju tak 35-40 , ale. Vzdy pride a je normálna, toto sa mi stalo prvykrat. Preto neviem, rozhodne skočim za lekárom, bola som tam pred mesiacom a robil mi ultrazvuk a žiadna cysta, som v poho
@christin94 uvidis, lekar Ti povie na 100 %, ci ano alebo nie. Mozno by som skusila ten test este teraz spravit
Počkám este par dni a urobim si znovu, dakujem pekne 🙂 @raszuz
mne meska 10dni,ale ja som brala clostilbegyt a duphaston tak po tejto kombinacii som vzdy dostala presne a teraz nic a test rovnako negativny,ale pisali tu aj baby v inej diskusii ze aj dva tyzdne aj viac po vymeskani test negativny a aj tak bolo tehu z toho. Tazko povedat ze ci si ci niesi....
@elizeenka no uvidime, sama som velmi zvedava, čítala som nejaké články a tiez, ze by to bolo mozne, nechcem si nic namyslat lebo uz som raz bola sklamaná
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Odpoved Ti da lekar ...