Zdravím vás😊 snáď mi poradíte 😔
Potrebovala by som poradiť. Viem že je tu veľa takýchto diskusií ale v aktuálnej situácii mi to nepomáha.
Menštruácia mi meškala 20 dní, robila som si 2 testy po týždni a na oboch boli 2 čiarky, bola som aj u gynekológa ale nevedel mi ešte nič povedať. Mám prísť za 2 týždne. No už asi týždeň mám hnedý výtok také špinenie. A dnes som mala trošku viac do krvy.
Pros
@deti95060810 veď v Tom je ten problém. Že práve pred malou chvíľou som mala čerstvú krv. Preto som sa obrátila na túto stránku. Pretože som v koncoch. 😔
@deti95060810 Toto by mala čítať ta co uz v svojej teme vie aj podľa gynekologa aj podľa krvných testov ze je v 3.tt.
@lila332 Tak ak sa ti to nezda smer pohotovosť.
Tak lekar nevie a my ti mame povedať?
@lila332 ja by som išla radšej na pohotovosť. Tam ti vedia dať aj lieky na zastavenie krvácania a aspoň ťa aj vyšetria.
@veronika342 v takejto situácii sa na pohotovosť bojím ísť aby som niečo nechytila 🙈 inak by som už určite utekala 🙈
Ja by som si tiez zavolala na pohotovosť, co dalej, ak mas obavy...zvyknu nasadit aj ascorutin, je nutne ale vysetrenie o ake krvácanie sa jedna..
Na začiatku tehotenstva krvacanie a vytok moze znamenat aj uhniezdovanie vajíčka, alebo mikro potrat, co je uplne bezne, vela zien ani netuší, ze u nich prebehlo tehotenstvo...
Ďakujem vám 😔. Ale napríklad teraz som nemala ani to špinenie🙈 vôbec. 🙈 Takže ja už neviem.🙈
Ked je to iba take lahke krvacanie tak je to uhniezdovanie a to ma vacsina zien. Ak by sa pridali nejake krce, teplota, krvacanie sa zintenzivnilo tak sup na pohotovost. Co mozes spravit je v lekarni kupit magnezium a dat si tak aby to bolo aspon 500mg dokopy naraz, lahnut do postele a klud. To casto zaberie najviac na taketo drobne krvacania. Tehotna si, to je jasne, skor ide o to aby to tehu dobre pokracovalo
@kiki68 veľmi pekne ďakujem za radu ❤️ ako to ľahké krvácanie už mám niekoľko dní, dnes prislo trochu viac krvy ale hneď to prešlo našťastie dúfam že sa to už nevráti. A žiadne bolesti nemám. A do lekárne a lekára zbehnem hneď keď to bude možné keďže sú teraz tie "sviatky." Ale ďakujem ❤️
Ja by som šla na pohotovosť. Možno sa v tom extsa nevyznám, ale keď ti už mešká menzes tri týždne, teda tipujem, že nemáš úplne nepravidelný cyklus, keď vieš, že ide o tých 20 dní, a testy boli pozitívne, tak uhniezdovanie by netrvalo tak dlho.Plus hnedé mierne špinenie a čerstvá krv sú dve odlišné veci.
@lila332 20dni od meškania ms to určite nebude uhniezdovanie. Akonahle sa zacne oplodnene vajíčko uhniezdovat tak tvoje telo začne produkovať hcg a az vtedy môže byť test pozitívny. Ty si ho mala pozitívny už dávno, takže k uhniezdeniu už určite došlo. Zavolaj si do nemocnice nech ta prepoja na gynekológiu a opýtaj sa. Poradia ti lepšie ako my.
ak ti mešká cca 20, tak to by mal byť cca 6tt a to by tam lekár mal niečo vidieť. ak nič nevidí mohlo by to byť aj mimomaternicové (vtedy špiníš), dal ti pre istotu nejaký progesteron? vie to zastaviť špinenie.
Presne tak, môže to byť mimomaternicové tehotenstvo vtedy je prítomné špinenie, respektíve hematóm, či začínajúci potrat,u mňa sa začal potrat najprv hnedým špinenim,potom krvou a nakoniec Po 5dnoch masívnym krvácaním som skončila okamžite na sále.Nechcem ťa strašiť,ale myslím že treba ísť na pohotovosť,na gynde pochybujem že bude sedieť niekto,hlavne takto večer.
Kamoska bola tehotna a mala za 2 mesiace slabe spinenie ako menzes
Ale to že ja to spinenie raz mám a raz nemám a bolesti vôbec žiadne.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
to ešte nemusí nič znamenať...ak si mala 2 čiarky tak si tehotná. Hnedá krv resp. výtok nie je taký nebezpečný ako čerstvá červená krv - tá veľa krát znamená potrat