Ahojte žienky , chcem sa opýtať, 2 týždne mi meškajú, mam chute slané a sladké, a bola som dnes u gynekológa, a ako mi robil sono tak našiel čiernu maličkú bublinku , že môžem byť v 2 alebo 3 týždni, ze je to ešte malicke, nemyslite ze to môže byť niečo iné? O 10 dní mam prísť znova. Na sone našiel čiernu takú malú bublinku, či to nemôže byť aj niečo iné, mate skúsenosti?
A dnes som si ešte zatlacila na jeden aj druhý prsník a išlo my z obidvoch taka vodička.
@naty25101995 a test si si robila ?
išla si ku gyn. moc skoro.... treba počkať min. mesiac, dva...
my tu ťažko budeme hádať keď to poriadne nevidel ani lekár so sonom...
@naty25101995 A ked sa sa spytala lekara, ci to moze byt aj nieco ine, co ti povedal?
@naty25101995 zobral ti lekar krv na hcg?podla toho sa da zistiť či si tehotna
@naty25101995 ak by si bola v druhom tyzdni, tak by si este nemala ani ovulaciu, v tretom tyzdni sa vajicko este iba kotula vajickovodom do maternice, este by nemohol nic vidiet
mas zvysene hcg?
Tu si tusim opat niekto robi srandu…doktor povedal,ze 2.-3.tyzden? Ved to by tam nic nevidel
Vieš o Tom,že existujú testy ,ktoré ti na toto vedia celkom uspokojivo odpovedať ? Stačí rozbaliť ,ocikat a odčítať výsledok ...??
@naty25101995 robis vsetko mozne, test si si uz urobila? Tu najdolezitejsiu malickost si nesponenula🤦
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@naty25101995 a tehotensky test bol pozitivny?