Vyše 2 týždňov mi to už mešká,tie 2 týždne ma stále boli podbrušku,začali mi nohy dosť opúchať.Bola soľ na gynde na pohotovosti pred silvestrom a tam mi pichli len buscopan a povedal že tehotná nie ste a nemám tam ani ziadne nálezy.mam 38 rokov.Tak kde je ten menzes ?môj doktor ma ešte dovolenku a žiadny ho nezastupuje
močenie je v poriadku? išla by som ku všeobecnej dr. vyšetriť moč a krv, či máš obličky v poriadku
@modrykolibrik neviem budem musieť ísť ku svojmu gynekologoblvi keď mu skončí dovolenka
kludne to môže byť začíajuca menopauza alebo nemala si stres,nervy,neschudla alebo nepribrala? aj vtedy sa zvykne omeškať
Môže to byt aj tá menopauza. Jedna kamarátka to riešila v 35 a druha v 37. Tej prvého gynekolog nasadil nejaké hormony a za tri mesiace zostala tehotna, nechapala z toho, ako sa to celé zvrtlo
@lucia851 bože zas ty? Každý deň ta istá téma veď sme ti už radili aby si si kúpila ten test na menopauzu 🙈 pravdepodobne si v tej perimenopauze tak netreba každý deň nová a nová téma na to ze máš 38 toto nevieš pochopiť?
Dvojtyznove vynechanie je este stale v norme, takze uplne zbytocne stresujes. S kludom si mohla pockat kym pride tvoj gynekolog z dovolenky, nemusela si obtazovat na pohotovosti. Mas 38, nie 18, tak sa podla toho aj spravaj
ak máš bolesti tak zajtra k lekárovi...nemusí to byť vôbec nič gyn.
2 týždne meškania je v pohode, horšie sú tie bolesti
@lucia851 neviem co by si robila keby ti meskala 2 - 3 mesiace ako mne. Na bolesť si treba dať niečo proti bolesti
@deti95060810 bola som na gynekológickej pohotovosti tam mi nič nepovedali a pichli iba buscopan
@stellarstar veď si dávam
@bejbs123 aha takze ona už skorej toto riešila 🙈
@stellarstar jasne.... Milionkrat. Najprv to pripisovala tehotenstvu (s milencom, nie muzom), teraz ho uz asi nema, tak nevie, comu to pripisat.
@veronikaszabova boze keby mala 20 r a takéto správanie sa no ešte ok ale na to ze ma 38 r ak má naozaj 38 r tak ja som stratená a ona bude nekonečný príbeh 😂🙈
Však chod zas na pohotovosť a nedaj sa odbiť
@timea301196 už vydržím kým bude môj gynekológ ordinovať
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@lucia851 a nezacina Ti menopauza?