2 týždne mi mešká menzes. Ja už som zufalá

lucia851
1. jan 2024

Vyše 2 týždňov mi to už mešká,tie 2 týždne ma stále boli podbrušku,začali mi nohy dosť opúchať.Bola soľ na gynde na pohotovosti pred silvestrom a tam mi pichli len buscopan a povedal že tehotná nie ste a nemám tam ani ziadne nálezy.mam 38 rokov.Tak kde je ten menzes ?môj doktor ma ešte dovolenku a žiadny ho nezastupuje

modrykolibrik
1. jan 2024

@lucia851 a nezacina Ti menopauza?

lucka_ke
1. jan 2024

močenie je v poriadku? išla by som ku všeobecnej dr. vyšetriť moč a krv, či máš obličky v poriadku

lucia851
autor
1. jan 2024

@lucka_ke močenie mám v poriadku

lucia851
autor
1. jan 2024

@modrykolibrik neviem budem musieť ísť ku svojmu gynekologoblvi keď mu skončí dovolenka

esmeronka
1. jan 2024

kludne to môže byť začíajuca menopauza alebo nemala si stres,nervy,neschudla alebo nepribrala? aj vtedy sa zvykne omeškať

tramtada31
1. jan 2024

Môže to byt aj tá menopauza. Jedna kamarátka to riešila v 35 a druha v 37. Tej prvého gynekolog nasadil nejaké hormony a za tri mesiace zostala tehotna, nechapala z toho, ako sa to celé zvrtlo

lucia851
autor
1. jan 2024

@esmeronka niečo som pribrala ale to z toho že nemám ten menzes a som zavodnena

stellarstar
1. jan 2024

@lucia851 bože zas ty? Každý deň ta istá téma veď sme ti už radili aby si si kúpila ten test na menopauzu 🙈 pravdepodobne si v tej perimenopauze tak netreba každý deň nová a nová téma na to ze máš 38 toto nevieš pochopiť?

viestta
1. jan 2024

Dvojtyznove vynechanie je este stale v norme, takze uplne zbytocne stresujes. S kludom si mohla pockat kym pride tvoj gynekolog z dovolenky, nemusela si obtazovat na pohotovosti. Mas 38, nie 18, tak sa podla toho aj spravaj

lucia851
autor
1. jan 2024

@viestta vieš čo staraj sa o seba ja mám silné bolesti inak by som tam nešla

deti95060810
1. jan 2024

ak máš bolesti tak zajtra k lekárovi...nemusí to byť vôbec nič gyn.
2 týždne meškania je v pohode, horšie sú tie bolesti

stellarstar
1. jan 2024

@lucia851 neviem co by si robila keby ti meskala 2 - 3 mesiace ako mne. Na bolesť si treba dať niečo proti bolesti

lucia851
autor
1. jan 2024

@deti95060810 bola som na gynekológickej pohotovosti tam mi nič nepovedali a pichli iba buscopan

lucia851
autor
1. jan 2024

@stellarstar veď si dávam

bejbs123
2. jan 2024

Dievcata to je nasa stalica,staci dat do lupy a najdete rozne perly…ale k veci,vynechavanie ms je u nej bezne,takze uz vie,co treba robit

sofia1979
2. jan 2024

@lucia851 skús hormóny, alebo anovulacny cysta všetko možné

stellarstar
2. jan 2024

@bejbs123 aha takze ona už skorej toto riešila 🙈

veronikaszabova
2. jan 2024

@stellarstar jasne.... Milionkrat. Najprv to pripisovala tehotenstvu (s milencom, nie muzom), teraz ho uz asi nema, tak nevie, comu to pripisat.

stellarstar
2. jan 2024

@veronikaszabova boze keby mala 20 r a takéto správanie sa no ešte ok ale na to ze ma 38 r ak má naozaj 38 r tak ja som stratená a ona bude nekonečný príbeh 😂🙈

lucia851
autor
2. jan 2024

@bejbs123 viete čo starajte sa o seba a nie milenca už nemam

timea301196
2. jan 2024

Však chod zas na pohotovosť a nedaj sa odbiť

bejbs123
2. jan 2024

@lucia851 ja som nic o vasom milencovi nepisala,ten ma absolutne nezaujima,skuste si precitat este raz moj komentar a tentoraz aj s pochopenim

lucia851
autor
2. jan 2024

@timea301196 už vydržím kým bude môj gynekológ ordinovať

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre