Ahoj, prosím o radu, mešká mi už dva týždne menštruácia a tehotensky test je negatívny, môže ísť aj o mimo maternicové tehotenstvo? Mal niekto takýto prípad? U doktora som ešte nebola.... možno mi len mešká z nejakého dôvodu....poradí niekto?
môže, aj nemusí..... HCG je pritomné v moči aj pri mimomaternicovom, len je trochu slabšie...... ale 2 týždne po ocakavanej MS, to je uz dlhsia doba......Aky test si robila? a nebol tam naozaj ani duch? Počkaj este týžden, a potom zbehni ku gyn., vieš, istota je istota, aspon pichne vyvolávačku....
@awalancha3 .....kupila som si ten najlacnejsi.....este o tyzden vyskusam jeden test a uvidim potom,...ziadny naznak tam nebol.....diky za radu🙂
@zaira301 ahoj..mne meska 2 dni.. 🙂 robila som testy a nic..pri prvom tehu uz pred MS ukazalo 2 kolajnicky...ale co tu citam..kedze moja MS je presna na hodinky..asi je to normalne..myslim s tyma testami 🙂 nejlepsie ti povie dr. 🙂 hlavu hore..kamaratka mala mimomaternicove tehu a neskutocne bolesti mala..takze ak netrpis bolestami..myslim,ze sa nemas coho bat 🙂 drzim palceky 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@zaira301 moj nazor...ze ak by si mala mimo maternicove tehu test by to ukazal s // palickami....